Електроника с 50% и нагоре отсъпка - скам?

Rozoveca

Active Member
Здравейте, Попаднах на нещо интересно преди няколко дни, и искам да се допитам до вас, Драги уеб мастъри, какво ще кажете - скам ли е според вас? Темата и като цяло форума изглеждат добре и с доста посещения, а в темата има доста отзиви, които изглеждат legit.
Линк: https://proshivka.su/index.php?/topic/958-техника-на-заказ-apple-asus-msi-samsung-и-др-за-ru/
 
Мен ми е интересно как казваш "явно" като не се знае нищо, явно означава съвсем друго нещо, но ок
Добре, ще се поправя.. със СИГУРНОСТ са китайски.
 
Айфоните ги сглобяват в SZ, China.

Руснаците са sneaky bastards и не бих се доверил, освен, ако си готов да загубиш стотина долара да ги пробваш с нещо малко и после да катериш.

Риск печели, риск губи. Просто се старай да са премерени рисковете.
 
Абе, навъди се с много фейк сайтове, продаващи какви ли не глупости. Дори аз изгорях с някакви $25 за чаша на Игра на тронове. Сайтът беше - cup-house.com. Пълен гейф. И всичко масово се е изсипало във Facebook със спонсорирани постове и реклами. Не знам какви лайнарщни правят от тази бъгава социална мрежа, но явно никакви критерии за реклама нямат. Нещо си от рода на .shop, .buy и тем подобни сайтчета на не повече от месец са плъзнали. И това го наблюдавам от началото на годината, не ми се мисли какво е сега по празниците. Та да си имате едно на ум. За въпросния линк, не смея да кажа нищо, но определено бъдете бдителни. Ако нещо ви се стори много яко и мега изгодно, то проверете добре. ;)
 

Горе