Електронното банкиране на КТБ се скапа

happyslacker

New Member
Уважаеми клиенти,

Поради технически проблем, услугата Интернет Банкиране е временно недостъпна.
Моля да ни извините за неудобството.


Корпоративна ТБ АД


Dear customers,

Due to technical problems the system is temporarily not available.

We apologize for the inconvenience.

CORPORATE COMMERCIAL BANK

Сега много народ се логва да си види стотиците левове спестявания как са се олихвили и да си извади справка за наличните пари (да не вземат да го излъжат утре като се нареди на опашката)...

sheep-herd.jpg


xNzjLKj.jpg
 
От: Електронното банкиране на КТБ се скапа

Аз бях шокиран. Влязох в една банка (където съм разпределен според ЕГН-то) и там нямаше опашка. Служителката каза, че овцете са дошли сутринта (разбира се не се изрази по този начин).

(Електронното банкиране продължава да не работи. Всяха паника, че имало клиенти, на които им били объркани данните и трябвало да се редят на опашка при КТБ за да оправят грешките. )

За съжаление обаче се наложи да попълвам едни бумаги и чаках на касата (въпреки, че не тегля пари) за да подпиша едни други бумаги... и около 50 минути отидоха за цялата операция.

Трябваше да попълня една декларация (че не съм голям акционер в банката и други глупости), после трябваше да попълня едно платежно нареждане, в което мястото за деклариране на произхода на средствата беше абсурдно малко (наложи се да го допиша в бялото поле горе и да пиша с възможно най-ситните букви).

След това на касата се наложи да подпиша "касово теглене" (за това, че нареждам на Фонда за гарантиране на влоговете да изплати на банката едни пари, които после тази банка да ми преведе в друга банка). В тази бланка "касово теглене" пак трябваше да декларирам произход на парите - този път за произхода имаше достатъчно място (обаче не ми се мисли как ще го попълват това тези, които имат доходи от повече от един източник - практически е невъзможно без ползване на отделен лист само за декларацията). Пак трябваше да пиша с възможно най-ситните букви, на които съм способен.

След това трябваше да подпиша и "вносна бележка" в полза на банката. И видях долу пак същата декларация за произход на парите - този път се смилиха над мен и казаха, че може и да не пиша същата декларация за трети път - само два пъти било достатъчно.

Бях излязъл по друг повод и реших да намина през банката да видя много овце ли има. Не очаквах, че няма да има опашка (не помня да е имало друг клиент в този момент).

За съжаление повечето банки имат този проблем с декларацията за произход на средствата. Даже и в електронното банкиране на една банка се налага да пиша със съкращение името на лицето, което ми е изплатило дохода, защото не се събира (а ако имах доход от повече източници?).

Сега се сетих - това, че част от парите са от друг източник (лихви изплатени от КТБ) и не съм го написал прави ли ме абсолютен престъпник? Да чакам ли да дойдат да ме арестуват, да ме накарат да застана на колене и да ми кажат, че съм абсолютен престъпник?

[video=youtube;PEWPm1p0Tiw]https://www.youtube.com/watch?v=PEWPm1p0Tiw[/video]

Роман Василев към Цонев: Тъй като сте си абсолютен престъпник, долу на земята (видео)


Съдът оправда "абсолютния престъпник" Николай Цонев и "съучастниците" му

Съдът в Страсбург предлага 15 000 евро обезщетение на "абсолютния престъпник"

Пълната версия на видеозаписа на ареста на бившия военен министър Николай Цонев показва, че излъченото по телевизията преди 3 години е редактирано.
Записът показва как настоящият председател на партия “Нова алтернатива” отказва да падне на колене, след като вече е закопчан с белезници, както му нпарежда градсият прокурор Роман Василев. При скандалното: “Тъй като сте си абсолютен престъпник… колеги, както за всеки един престъпник - както трябва: Долу на земята, на колене!”, отговаря: “Стреляй, на колене няма да падна!” Вижда се как Цонев отказва на два пъти да бъде третиран като “абсолютен престъпник” и в крайна сметка кляка не доброволно, а след като бопаджиите го натискат надолу. Мярката е бизсмислена, защото той вече е с белезници и е направена само с цел спектакъл за новините.

Източник: Произволът при ареста на Николай Цонев - нова пълна версия
 

Горе