Еф Бет Affiliate некоректни масово ощетяват партньорите си!

Да, заплаших ги с Бой, ебан и сръбска музика.

Я кажи в дадената ситуация как точно да се стъпи леко, че така прибягвайки по тъч линията не е като да вземеш участие в мача. :D
Стъпването леко в случая е единствено и само проучване на права на афовете, намиране на някакви решения и, разбира се, преди предприемайки нещо (вендета), да се помисли как няма да се стигне до съдебни саморазправи. Приравни го към стъпване умно, ама нали няма такова, та леко.

Пиша го не защото съм големия моралист, и специално ми пука за каквато и да е компания в хазартни бизнес, а просто защото знам, че ще има ответен удар. Преценявам го по това, което наливат в безсмислени реклами. Явно трошеното на пари не им е чужд спорт, та какво им пречи да се позанимаят и с недоволни афове, споделили опита си с тях, нищо, че е истина.

И защото е истина, тук идва момента какво може и какво не може да се споделя, касаещо отношенията си с програмата. За това и писах, за това стъпване леко - консултация с някой адвокат и то така или иначе няма кой да спре хората да дават мнения в мрежата, били те анонимни или не. :) Далеч съм и от мисълта, че след това, което направиха ще им се размине. :)
 
Много некоректно от страна на efbet. Да работиш с тях от самото начало и да те изхвърлят по най-безцеремонния начин. Ясно е, че предпочитат да наливат пари за ТВ реклама и за безмислени билдбордове из цялата страна, но това ли е начина? Да спестиш пари за реклама като ПРЕДАДЕШ партньорите си?!? Ами ако правителството изведнъж реши, че трябва да забрани рекламата по ТВ както преди? Какво правим тогава? Иначе ще продължават да плащат на двама трима луди сео оптимизатори, които са със 100 сайта и са заели нишата, а останалите, дето изхранваме семейства, мъчим се всеки ден със статии, прогнози и т.н. буквално ни казаха да го ДУХ*МЕ!!! И то да го ду*аме под вода!!! Някак си още не мога да повярвам на случващото се, някак си не вярвам, че ще ни изхвърлят. Не знам защо си мислят, явно някой гении с позиции в ефбет, че с реклама в метрото и по билбордовете ще си докарат клиенти? Не е ли доста по значимо, човек да прочете добри думи за тях и въз основа на това да се регистрира? И то да прочете добри думи и похвали за тях в множество сайтове, след което без да се замисли да се регистрира? Гледам в метрото в София, докато се изкачвам от линията в Сердика, един до друг от двете страни малки плакати, едни и същи с бонуса на ефбет, с изтипосани тия неприятни лица Божинов, Николета и баджанака малката Перука. Е това ли е топ рекламата, заради която ще изхвърлят афилейтите? За да плащат пари на тия тримата ще лишат от доход стотици семейства, които здраво са бачкали. Всеки знае колко време е отделил да ги рекламира в интернет, а Божинката се усмихнал, оная показва цомбите, перуката подскача като луд и им плащат пет цифрени суми, абе не е редно бе, хора не е редно!
 
@betsoldier Приятелю истината е че са монопол и могат да правят каквото си поискат. Не зная до колко си запознат как работят лицензите за казината, РТП (за слотовете конкретно говоря) и други Но ако имаш представа замисли се защо в другите казина по света (онлайн) има по 30 Провайдъра а в нашите така мили и скъпи Основният е ЕГТ ( който е български Позициониран в София ) Така че нормално е когато са сложили ръка на голям дял от пазара в БГ да нямат нужда от хора като теб и мен и тнт. Winbet работят на същия принцип общо взето 40% Ефбет 40% Winbet 20 Палмс . Да ти цитирам само един Мениджър на едно Чуждо Казино (Това е подигравка с клиентите им ) става въпрос за промоции, бонуси, и тнт.
 
Без да искам да обидя някого но нищо няма да се случи не си губете времето с глупости. Да ви дам прост пример Покер Старс протата правят буйкот за 10ти път и нищо особено не се случва хората губят да кажем 0.5 милки ама не им дреме
 
Efbet като видят коментара
14b026.jpg
 
Последно редактирано от модератор:
Защо ли ситуацията с яко наливане на пари в двете големи телевизии ми заприличва на една друга ситуация, дето едни хора на едно листче бяха сключили договор за 20 милиона за реклама? Сещате ли се? Явно парата не достига и затова отрязаха част от афилейтите, първо малките, после и големите ще го ядат немит, а тези нещастници дето са извън тоя бизнес и само се намират на приказка в темата им пожелавам много здраве и щастие.
 
Добре бе, "щастливците", толкоз ли не може просто да замените в текстовете всяко споменаване на "ефбет" с некой техен конкурент?

Са, ако ми кажете, че сте базирали афилиейт бизнеса си на един-единствен вендор, верно мъката е реална.
 
Са, ако ми кажете, че сте базирали афилиейт бизнеса си на един-единствен вендор, верно мъката е реална.
Дано не е така, настина. Все едно да разчиташ само на Google органика. Рано или късно пропадането е рязко и голямо, и много боли. Виждал съм го от първо лице, не само с афилиейт, но и с оптимизирани сайтове за Google. ;)
 
 
И въпреки всичко е гадно да затвориш акаунт с вече спечелени пари и клиенти, които играят. ;)
Че е гадно - няма никакъв спор. Но пък не е ли гадно да подтикваш хората към хазарт - дейност от която потребителят като цяло губи, а печалбата е напълно гарантирана само за организатора? Да залагаш поне на конни надпревари, че знаеш че организаторът изхранва коне, плаща заплати на жокеи. Тук в ефбет евентуално нещичко малко може да отдели собственика примерно за да спонсорира спорта. Да ги беше карал да инвестират в рискови начинаещи български компании - пак е хазарт, но пък и някаква ползва за икономиката може да излезе в последствие...
 
Че е гадно - няма никакъв спор. Но пък не е ли гадно да подтикваш хората към хазарт - дейност от която потребителят като цяло губи, а печалбата е напълно гарантирана само за организатора? Да залагаш поне на конни надпревари, че знаеш че организаторът изхранва коне, плаща заплати на жокеи. Тук в ефбет евентуално нещичко малко може да отдели собственика примерно за да спонсорира спорта. Да ги беше карал да инвестират в рискови начинаещи български компании - пак е хазарт, но пък и някаква ползва за икономиката може да излезе в последствие...

Какво значи гадно??? Таргет масата е комарджиите, и се опитваш да им предложиш някакви по добри условия които ползват до момента. Комарджията си е комарджия той дали играе в а б или ц за него няма значение тука вече идва борбата за по добра оферта към клиента, един от проектите с които се занимавам е свързан с Гемблинг, и мога да ти кажа че идват хора при мен и ми благодарят че са си загубили парите през моя сделка, защото експириансът който са изпитали услугите които са получили и обслужването са в пъти по добри за определената сума от колкото до момента са получавали където и да е било. Също така не е и малък факт ако си запознат малко повече условията които получават могат да бъдат камъчето което да наклони везните в едната или другата посока. За да ме разбереш по лесно какво имам в предвид (Предполагам още от първия път ще си ме разбрал но все пак :) ) Имам сделка която предлагам на определени клиенти която хората си получават всяка седмица не малък % кеш бек на базата на направените ЗАЛОЗИ не Депозити което в някои случаи им наклонява везните на +. Защото с депозит да кажем 20 евро той може да направи залози на стойност 10к. Така че гадно е да ходиш да продаваш наркотици на децата или да отидеш да откраднеш на бабата парите това е гадно. Всичко останало е въпрос на избор..
Малко дълго стана благодаря на всеки който го е прочел до този ред :)
 
Но пък не е ли гадно да подтикваш хората към хазарт - дейност от която потребителят като цяло губи, а печалбата е напълно гарантирана само за организатора?...
Щом е написал "ефбет регистрация" в Гугъл, ти ли ще го спреш да се регистрира? Дали ще го направи през твоя линк, или не - все тая... Пък и хората, занимаващи се с афилиейт на букита и казина, добавят полезни материали как да се наложи лимит на залозите, как да се блокира достъп до сайта и т.н. Както казаха в горния коментар - комарджията не пита къде и колко време ще залага. За него е важно да го направи, а пък ти, ако можеш да му предложиш нещо добро - супер.
 

Горе