Жестока катастрофа с 16 убити... и то хора които ходили към събор в Ямбол. Чавдар

Bitex

Member
Направо гледам новините и не мога да повярвам. От няколко дена просто не съм пускал ТВ-то защото се занимавах с университета и сега го пускам и какво да видя жестока катастрофа с 16 убити... и то хора които ходили към събор в Ямбол. И то представете си С ЧАВДАР!!!! И ТО ЗАРАДИ СПИРАЧКИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! СПИРАЧКИТЕ ВЕ ДА ***!!!!!!!!!!!!!! КАК МОЖЕ ТЕЗИ ПРОСТОТИИ САМО В БГ ДА ГИ ИМА! В ТАКИВА МОМЕНТИ СТРАШНО МНОГО СЕ ЗАМИСЛЯМ ДАЛИ КАТО ЗАВЪРША ВЪОБЩЕ ДА ЖИВЕЯ В БГ! направо... нямам думи! а да бяхте видяли бащата на 16 годишното момче... тоя човек беше просто съкрошен от всякъде. УЖАС!!!!!!! това е... друго не мода да напиша.. това просто исках да го излея :> ако имате и вие такива емоции бълвайте тука вместо да си таим в себе си! ДАНО поне тези които имат шанс и са в болница в момента да ги спасят!!! защото никой не заслужава да си загуби така нелепо живота...
 
От: Еби му мамата.....

:( Това не е истина. Аз цял ден не мога да повярвам.
Хората са си стояли и тоя рейс е минал през тях :(
Ужас
 
От: Еби му мамата.....

За това не мисля за живота си напред. Кой знае как ще ме сгази някой?
 
От: Еби му мамата.....

Еми да ви кажа, родом съм от Ямбол...
там все още се движат автобуси ЧАВДАР (много от форумците тук даже може и да не знаят за тези машини)

__________________
Антон Радев - Личен и професионален блог
 
От: Еби му мамата.....

Знаем, знаем...
И докато ползваме бракуваните немски автобуси(визирам повечето), ще ставаме жертви на подобни инциденти.
 
От: Еби му мамата.....

Много жалко... Катастрофа след катастрофа ... Аз имах братовчед на 5 години където беше блъснат от автомобил и загина на място и като вида по ТВ ,че е имало катастрофа направо не ми се мисли какви шофьори има в БГ :shock:
 
От: Еби му мамата.....

Трагедия след трагедия ... , преди седмица блъснато 16 - годишно момиче в Русе , ( което по -пътя за болницата е починало ) а сега това ... Ужас
 
От: Еби му мамата.....

Така ще е докато се докато се карат автобуси и коли които отдавна е трябвало да се бракуват, но стандарта е такъв че трудно може да се купуват нови.

И преди е имало коли ама толкова катастрофи и трагедии като през последните години не е имало или не са ги давали и за това не съм разбрал.

Напоследък куцо,кьораво и сакато взе книжка и карат като самоубийци. Аз взех и на паркинг да се оглеждам вече, че 2 пъти се пробваха да ме прегазят некви състезатели.

Оня ден по магистралата един дядка с някакъв кадет от на дядо му от времето караше пред мен и изведнъж като нацепи спирачките(да си пали цигара идиота) щях да вляза в багажника му добре че Аудито е машина че направих некви луди маневри и в аварийната лента. Едвам ме удържаха да не го пребия. Ако беше някой с дете в колата представете си какво щеше да се случи:(
 
От: Еби му мамата.....

А нека ви кажа как в понеделник вечер, приятелката ми и нейната най-добра приятелка бяха зверски прегазени докато слизат от трамвая преди Мол София и как извършителя избягва като ги оставя да лежат смазани на земята и как сега другото момиче е в болница с натрошено тяло и я чакат серия от операции, които евентуално ще и позволят да си възвърне пълноценно двигателните функции - има счупена ключица,рамо,лакъ,предмишница,подбедрица и ходило... Да кажа също така как при записан номер, марка и модел на колата , записи от камерите на светофара и т.н. в протокола на КАТ пише - извършител неизвестен...

Може ли това да кажа?
 
От: Еби му мамата.....

vetzkov, найстина съжалявам :(
Лошото в цялата работа е, че трябва да се стигне до подобно нещо, за да се вземат мерки. Това е гадното на шибаната ни управа!
 
От: Еби му мамата.....

да но трябва ли ние да си взимаме мерки... не е ли държавата която трябва да ни пази и да наказва престъпниците...
 
От: Еби му мамата.....

Сам виждаш, че ако чакаме нещо от държавата, то по-добре да се "самообесим"...
"Ако не си помогнеш сам и Господ не може да ти помогне". Това е цялата истина за жалост :(
 
От: Еби му мамата.....

Трагедия е , че народа е полудял ....не е нормално всичките тези неща да се случват ежедневно ...
 
От: Еби му мамата.....

Всъщност нормално е, но подозирам, че и тоя път няма да ви е интересно, защото предпочитате да вайкате и ахкате само. За това ще ви го спестя :)
 
От: Еби му мамата.....

както искаш ... аз обвинявам за всичко парите
 
От: Еби му мамата.....

парите не са слязли обаче от космоса с кораба майка, а са следствие на други фактори. Преди да дойдат парите е дошъл човека.
В началото е имало доста малко хора. После хората са се намножили много благодарение на прогреса, които олеснява начина на живот.
Когато хората и продуктите са станали трърде много и всичко се е пренаситило, започват процесите.

В една прицеферма, където пилците са на квадратен метър по 100 бройки, не са е естествената си среда, се бъгват и умират от нелепа смърт като си изкълвават очите на едно друго.

Тъй като в човешкия свят има много по-голямо разнообразие от всичко, човеците умират от разнообразна нелепа смърт.
Автобуси, коли, войни, препарати, задавяне с пластамасово пулче за табла и т.н. и т.н. и т.н.

Парите са само образна форма на всичко това.

________________________
Антон Радев Личен и Професионален блог
 
От: Еби му мамата.....

За първи път да съм на едно мнение с @radev.
Парите не са виновни, както и властта сама по себе си.
Виновми сме всички за съжаление!
 

Горе