Живеем в тинята, защото там ни е мястото!

eLast

Active Member
Ще бъдем хилави и болни и днес, и утре и следващия милениум. Защото така ни харесва, защото го позволяваме, защото явно ни доставя удоволствие.
Доставя ни удоволствие да гледаме как собствените ни родители тънат в мръсотията и мизерията, живеят с кофичка кисело мляко на седмица и не си позволяват лукса да пуснат печка през зимата, защото няма да могат да си платят тока.
Доставя ни удоволствие да не можем да отгледаме здраво ново поколение.

Доставя ни удоволствие обаче и да си отглеждаме паразити. Паразити, заради които аз и ти, родители и деца - всички тънем в мизерия!!!
Обичам сравнението с глистите - целият организъм е всичко на всичко едни куки и едно безкрайно черво!
Един нормален, трезв организъм ще допуска ли нещо такова да се закачи за него?
Живота на глистите по-ценен ли е от живота на родителите и децата ни?!?!?!?! А защо допускаме на практика да е така?!?!?!

ИСТОРИЯТА е за един такъв организъм, който създава живот, захвърля този живот, осакатява го, след това продължава по изпипана схема!

Историята е потресаваща!! Да родиш 10000 деца, да ги пребиваш, осакатяваш и захвърляш И ДА ВЗЕМАШ ОТ ДЪРЖАВАТА ПОМОЩИ ЗА ТОВА?!?!?!?!

Т.е. на практика всички ние ПЛАЩАМЕ, за да се случват подобни истории!!!!!!! Някак си направо си се явяваме подбудители!!!! Дали пък утре няма да ни осъдят НАС за това?!??!

КАКВО НЕ НИ Е НАРЕД, ЧЕ ПОЗВОЛЯВАМЕ ТОВА ДА СЕ СЛУЧВА В НАШАТА УЖАСНО МАЛКА ДЪРЖАВА?!?!?!?!?
 
От: Живеем в тинята, защото там ни е мястото!

само Волен Сидеров би могъл да спре тази практика
вие гласувайте още за БСП защото при Герб е било зле
зле е и още по-зле ще става
 
От: Живеем в тинята, защото там ни е мястото!

Волен и той един проект... Вече му е добре и на него по хотели с разни каки. Всичките са маскари. И им дърпат конците от вън. Щото тука трябва да стане една шибана индия от бедни, болни и нещастни роби.

НИКОЯ НОРМАЛНА ДЪРЖАВА НЯМА ДА ПОЗВОЛИ ДА СЕ ГАВРЯТ И ОСАКАТЯВАТ ДЕЦАТА ѝ А НАШАТА ДОРИ СТИМУЛИРА ПОДОБНИ ИЗВРАЩЕНИЯ КАТО ПЛАЩА НА ПОДОБНИ ИЗРОДИ С ПЛОДОВЕТЕ НА НАШИЯ ТРУД!!!!!!!!!

Просто сме обречени да станем слуги на чернилките! Опитаме ли се да защитим ЧОВЕШКИТЕ си права почват нас да мачкат! А стигне ли се до по-сериозни мерки идват пичовете с модерните сини каски и ще ни попилеят.

Така, че крайно време е да си размърдаме схванатите мозъци и крайници и да се постараем да си оправим собствената държава.
 
От: Живеем в тинята, защото там ни е мястото!

Волен нека си прави каквото иска в хотелите с каките, това в една нормална държава не би трябвало да има значение. Но ако той дойде на власт (което няма да стане), съм сигурен, че ще реши поне частично циганския проблем или поне частта му с живеенето им на нашия гръб. Циганският проблем като цяло е нерешим, освен с едни други методи и идеологии, на които обаче, за добро или за лошо, май им отмина времето.
 

Горе