(ЗАБАВА) ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ

CODEXGIGAS

Active Member
@AMitrev ПРЕЕБА ТЕМАТА!
 
Последно редактирано:
Поздравления, има резон в прогнозата, макар лично аз да съм песимистично настроен към залагането в турските първенства. Често се случват неочаквани развои, но да се надяваме, че тук няма да има подобна развръзка. Пожелавам ти успех и ще следя рубриката :)
 
Хубаво е след всеки пост да имаш нещо с малък шрифт от рода: Прогнозата е на база .... , за което 100% гаранция няма.

Нещо да се освободиш от тези, които смятат, че наистина това е твърдо и може да се разчита на него. ;)
 
Коефициент в 1xBet- 1.225 (Хендикап 2 -1)

Ами да, слагаш 1000 лв, тея изпадняци вкарват един изравняващ гол и пиеш една студена вода. Наздраве! :D
 
@AMitrev ПРЕЕБА ТЕМАТА!
 
Последно редактирано:
Интересна тема. Утре ще дам моите, че ще има Английското първенство. В момента съм пуснал един фиш с три мача. Пък ще видим какво ще стане.
 
За утре спокойно може да играете за Гингам срещу Монако. Полуфинал за купата на Франция, няма преиграване, всичко се решава в 1 мач. Последните 6 мача на Монако са 4 загуби и 2 равни, като едвам вкарват гол. За купата естествено ще играят с резервите, а почти целия отбор е контузен. Гингам също се борят за оцеляване, но спретнаха добър отбор през зимната пауза, а и последните 2 мача са били Монако (3:0 и 0:2) с далеч по-различна форма от моментната. За мен това е подарък за 1-ца ;)
 
Днес това е моя фиш.

Монако в момента са в криза и не смятам, че ще хвърлят сили в този мач за купата. Милан са на приливи и отливи, но не се представят силно срещу по силен съперник. Другите три мача според мен няма смисъл от обяснение. Арсенал ще вземе трите точки, за да се реваншира пред своите фенове. И Юнайтед и Сити няма да имат проблеми срещу тези съперници.
 
Прогноза за 29.01.2018
Италия - Купа на Италия
Милан - Наполи

Три дни след като играха мач за първенството, Милан и Наполи днес ще играят за Купата на Италия.
Уикенда те направиха равенство 0:0.

Прогноза: Под 2,5 гола с коефициент навсякъде около 1,72
 
Хъдърсфийлд - Евертън

отличен коефициент за 2, Хъдърсфийлд са много зле и изпадат със сигурност, Евертън има добри футболисти и може безпроблемно да си вземе мача.
 
Чак сега виждам темата и смешно ми стана за прогнозата за хендикап (АХ или ЕХ не е ясно, но здраве да е), която би имала коефициент между 1.2 и 1.50.
На всичкото отгоре се гледат коефициенти от 1xBet, които се ползват нелегално в България и утре я ги има, я не.

@Matey Hristov сигурен ли си? С тези коефициентчета си яко обречен на загуба, да може да изкараш малко джобни за някоя и друга каса с бира, но до там.
Иначе си прав това е печелвишата стратегия да хващаш балъци из facebook да им продаваш прогнози :D


Начален капитал: 1000 лв.
Залог за мач: 100 лв.

1.50 - w; +50лв.
1.50 - w; +50лв.
1.50 - w; +50лв.
1.50 - w; +50лв.
1.50 - l; -100лв.
1.50 - w; +50лв.
1.50 - w; +50лв.
1.50 - w; +50лв.
1.50 - l; -100лв.
1.50 - w; +50лв.

+400лв. от печалбите
-200лв. от загубите

Тоест сме увеличили началната сума с 200лв. след 10 срещи, а сме рускували 1000лв. Като разбира се това е опитимистичният вариант ;)

@slavchev само където пропускаш факта - нов треньор. Нищо, че е стар де :D. Парите от Европа не са за пренебрегване, така че Монако ще се вхърли със всичко налично и като премахнем фактора Анри... но все пак това е купа, полуфинал затова по-добре да се пропусне.
 

Горе