Завистливи Копеленца

Synthetic

Active Member
Здрасти на всички ;) От няколко дни не съм посещавал форума ... Та исках да сложа точно тази тема , тъй като се навъртяха доста завистливи копеленца из този форум .. Говоря за тези , който биха изписали 100 реда за да ви репортват сайтовете , отколкото да си напишат някоя др. shit-ава статия за блогчетата си и тези , които от завист към Вас и печалбите ви .. биха ви накликали до припадък рекламите ви от Адс. само и само за да ви направят мръсно ... Сега ще питата кои са те .. Ами незнам , но съм сигурен ,че са точно от този форум ... Аз лично имам подозрения за 2/3-ма , но без факти и доказателства не искам да обвинявам никой .. а и няма да е редно ..

Не само на мен , а и на някои приятелчета от форума често се случва както блога ти е на топ позии и да изчезне в дъното ... Интересно как ли става? Едва ли е само от Г. бота а ? ;) Особенно когато виждаш ,че зад теб е някой афф. "бог" .. точно от този форум .. ; )


Успех на всички и да се пазите ... ;)

п.п А на тези ,които правят мизериите и прочитат това тук ...трябва да знаят, че доста често си мисля за майките им _)_ ....
 
Последно редактирано:
От: Завистливи Копеленца

Дааа, и аз мога да се оплача - преди няколко седмици блогчето ми беше на 2-ра страничка в резултатите, сега е на майната си, няма бед нейбърхууд, дупликейт кънтент (освен тестимониалсите, ама те не са индексирани от Г), има лек линк билдинг, сега като му пиша статии полека-лека се съвзема и се качва нагоре, ама пак - да излиза чак на 16-та страница, при положение, че преди беше на 2-ра и по незнайно какви причини (в уебмастър туулса на Г всичко е сравнително добре) е надолу в СЕРП-а. Аман от ебалници навсякъде, ама не може иначе... все има путки майни, дето ше ти правят мръсно, само щото не са на кеф. И аз си имам подозрения за някои хора, ама няма да си ги казвам - напълно безсмислено е. Все пак аз си бачкам, ъпдейтвам си блогчето, гледам да си адвам кънтент, и единствените ми действия към конкуренцията са САМО И ЕДИНСТВЕНО да ги наблудавам как се развиват, без да си правя ташак със сайтовете им, защото не е приятно да се гавриш с нечии труд!
Извинявам се, ако на някой съм му досадил, ама имах нужда да си го кажа. Все пак гледам напред и си продължавам с бачкането. :)
Поздрави на всички свестни пичове :) и едно хубаво "да ти еба майката" на всички тарикати :)
 
От: Завистливи Копеленца

Бате, преви взичко трябва да знаеш че това е най-силната черта на някои българи. Да завиждат и да се чувстват коплексирано, защото не стават. А тези за които говориш обикновенно имат проблеми в прездевременото свършване, както и за нищо не ги бива освен да вредят. Искам да се пазиш, както и всички да се пазят от тях. ;)

Не знам дали ти се е случило заради Г или някой от форума ти е помогнал да паднеш, но това не трябва да те събаря. Винаги по пътя на успеха има такива хора, искаш или не - те са кофти фактора в целя процес. Този, който трудно се заобикаля, но не е невъзможно.;)

И аз в този ред на мисли искам да кажа на тези, които виджат програмите тук. кликат на тях през форума, отиват трият си кукитата на браузъра и се регват чак тогава, че влизат в тази категория (говоря за тези, които са го направили умишлено, а другите просто ги е мързяло да четат за какво иде реч). Ако говориме за човешкия хейтъркък, споко бате, ние сме с най-голям опит тук.;)

Само се пазете, то нали знаеш - всичко се връща. Тези хора много патят след време от отношението към другите преди това.;)
 
От: Завистливи Копеленца

Пичове, аз не разбрах точно какво е направено
(за кой сега няма значение) ама какви са ви съмненията.
Репорт на Гугъл и сайтовете сега са назад в резултатите ли?

Ако е това, мислите ли, че е заради репортите?
 
От: От: Завистливи Копеленца

Все пак гледам напред и си продължавам с бачкането. :)
Поздрави на всички свестни пичове :) и едно хубаво "да ти еба майката" на всички тарикати :)

И аз така правя и всичко си ми е редно по блоговете и си продължавам да ги развивам и от мен едно хубажо "да ви еба майката" на всички хейтъри ;)

п.п Блинки 10х за подрепата ;) Never Back Down !
 
От: Завистливи Копеленца

Винаги, бате. Горе главата, ако за момент паднеш и не искаш да станеш, то тогава хейтърите са победили, а това не трябва даже да им го позволяваме да си го мислят.;)

Радев, основно за резултатите става дума и рипортите, но аз се включих защото има какво да се каже за всеки в този диапазон - хейтър. Все пак използването на рипортите е част от действията им.;)
 
От: Завистливи Копеленца

Моето религиозно обеждение е, че ако нямате гузна съвест за сайта си, няма от какво да се притеснявате заради репортите.
И другото ми обеждение, че репортите не са причината сайтовете ни да изпадат понякога в резултатите.
 
От: Завистливи Копеленца

И какво пишат хейтърите в репортите ?

"Скъпи гугъл,
тоа сайт не ме кефи, моля те да го навреш в ...
"

и веднага сайта се забива в деста глуха. Хмм, малко ме съмнява да става така, първо за да репортва някой сайта ти би трябвало да има нещо за репортване. Второ едва ли с тези сайтове си конкуренция за да има някой изгода от репортване. Може и да има такива хора дето вместо да направят нещо полезно се чудят кого да прецакат, ама то това с репортването изобщо не е забавно, даже е много отегчително, бързо ще им омръзне и като се научат ще почнат да правят сериозни проблеми, ако наистина това им доставя удоволствие.
 
От: Завистливи Копеленца

то навсякъде има мърша. Само дето тик е вповече, но без нея не може ...
 
От: Завистливи Копеленца

и при мен има спад в позициите но не знам дали са от някой хейтъри... аз гледам сайта да не си го показвам много ама все пак....
 
От: Re: Завистливи Копеленца

но с един репорт едва ли могат да те прецакат.

Става, но преди репорта правят и едно друго нещо (нарочно няма да кажа какво за да не популяризирам метода). Забележете, че метода (който няма да кажа) работи дори и уебмастера да не е нарушил правилата на Google.
 
От: Завистливи Копеленца

"Я не сакам я да съм добре..." Много яка балканска черта.

Тъй като пак съм в среднощно философско настроение - четох едни филипинци (сред много малкото май други народи, които го констатират за себе си) да описват ситуацията с "Абе като ловят октоподи в океана и вдигат мрежите, октоподите вместо да се преплетат и да се бутнат извън мрежата, всеки поединично се опитва да докопа по-горен и да се набере по него. С което го събаря и всички индивидуално се връщат на дъното."

Можете да го наблюдавате на всяка крачка.

ОК, друг много прост пример. По принцип социалните мрежи и тези за споделяне носят трафик. Не и тук (освен ако не викаш "трафик" на 5-6 клика на линк). Защо - защото в тях всъщност има много малко потребители спрямо "траперите" (като в BGTop). Защо? Защото бъка от разбрали-недоразбрали бързо и лесно зазабогатяващи дето всъщност влизат, пускат линк към собстения си накичен с реклами блог, кликат наред 5-6 приятели (които се надяват да правят същото) без да четат (нали са им приятели) и надолу когото друг видят междувременно (пак без да четат - щото не са им приятели). В резултат почти липсва обективна оценяемост, полезността за обикновения потребител колони към нула и съответно той не ползва подобни мрежи често. Все едно мангали на Централна Гара се млатят за ръждива стотинка (така и не разбраха тия хора че цената на клик в AdSense освен всичко друго неофициално зависи драстично от BounceRate, ама така като специалисти бол а никой от тях не чете).
Ако не ми вярвате, направете си експеримент. Това са си лично мои изводи от подобни експерименти.

Малко като тия с конкурсите за сайтове, дето поощряват организираното гласуване и се чудят после що никой не ги бръсне за сливи. Или политиците, които раздават кебапчета по ромските махали и полсе недоумяват защо общата избирателна активност е катастрофално ниска и никой не ще да плаща данъци.

В едно нормално общество като направиш нещо хубаво и иновативно ти казват "уау, евала" (обикновено де) и понеже виждат че си пич, търсят начини да се закачат твоя растеж. API-та, метауслуги, партноьорства, обмен... Тука не. Нещо като почне да пробива, тихомълком се появяват поне нацупени 30 клонинга, които почват да го ритат по всевъзможен начин. Ако може и да го понапсуват и оплюят междужремeнно... Извинете, 30 проекта в една ниша за страна с 6-7 милона население просто са много. Като сте толкова отворени, гениални и награбили бакъро, па насочете го към Русия или Канада бе! Не, тука трябва да са и да се ритат за ръждивата стотинка, само и само на Вуте е колкото се може по-зле.

Извинете за излеянието. От година-две категорично отказвам да работя с българи. Поне половината време ми отива в поправяне щетите от поредното другарско прее*аване. Преглъщайки шовинизма, мога да използвам това време за нещо по-полезно.
 
Последно редактирано:
имаше беклинк ъпдеит тези дни (преди около седмица или малко повече е станал не си чеквам линковете всеки ден) никои не обръща внимание на това повечето сайтове които си чекнах и си ги следя са надолу :(
 

Горе