Заедно да правим пари!

alexmoneyjbp

New Member
Здравейте!
Това НЕ е поредният СКАМ! Предлагам възможността на много от вас да правят пари от интернет, така както аз и моите реферали правим. Системата ви предоставя безплатни 10$, с които да видите как функционира всичко, така че не се притеснявайте от евентуални загуби - никой нищо не е загубил.. Можете да правите пари и без да се налага да вкарвате ваши, само чрез реклама. Изключително лесно, приятно и интересно е да правиш пари по този начин и това да ти отнема по 2мин. на ден. Ще се опитам много накратко да обясня какво се прави.
Закупуват се позиции на цена от 10$ и всяка позиция носи по 2% на ден(всеки ден) за 75 дни, което ще рече, че всяка позиция става на 15$, а всяка четвърта позиция ви носи бонус матрица, от която печелите още 60$. Ако решите да развивате сметката си, така както аз правя, всеки ден от тези 2%, можете да закупувате нови позиции и това да увеличи значително дохода ви. Можете всеки ден да изтегляте пари обратно в сметката ви!
Занимавам се с Justbeenpaid от два месеца и за момента печеля по 1000$(Много хора печелят по толкова на ДЕН) на месец и го намирам за страхотно! Ще се радвам да ми пишете на имейла, ще отговоря на всеки и на всичките ви въпроси. С всеки сериозен ще говорим по скайп, ще поддържаме връзка и ще печелим заедно. :beer:
Сайтът предлага денонощен чат, в който можете да задавате въпроси и да обсъждате с други нещата, които ви вълнуват. Не пропускайте възможността да станете част от тези 300,000 човека! Сайтът има патент, добра история и невероятно бъдеще. Можете да прочетете много в интернет за него и да разберете сами, че няма недоволни. Мога много да говоря,много да пиша, но ще се радвам да се регистрирате през adv.justbeenpaid.com/?r=LKGnLWr3yY и така да станете мой реферал, да поддържаме връзка по скайп и по имейла, и, разбира се, да правим пари :) Свържете се с мен и ще се радвам да отговоря на въпросите ви - adv.justbeenpaid.com/?r=LKGnLWr3yY
Не се притеснявайте да питате каквото и да е било и не пропускайте тази възможност! adv.justbeenpaid.com/?r=LKGnLWr3yY
Изключително съм благодарен на човека, който ме запозна с тази програма! Двамата с него ще се радваме да помогнем и на други да постигнат същото!
За регистрация: adv.justbeenpaid.com/?r=LKGnLWr3yY НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНА
Имейл: alexmoneyjbp/gmail (не ми позволява да го въведа правилно)
Скайп: след контакт

Поздрави,
Александър :beer:
 
От: Заедно да правим пари!

Тука май ще е хранилката тая вечер :D
Всеки сам си знае, аз само споделям впечатления :)
Само се надявам да няма надути комплексари дето много разбират и нищо не вършат,а само плюят.
 
От: Заедно да правим пари!

А като прочетох заглавието и си викам "Ха нещо интересно". :(
 
От: Заедно да правим пари!

И аз предлагам такъв сайт/система. Пращате ми 15 $. Докарвате още 10 човека които да се запишат под вас, като всеки плати 15 $. За всеки 10 човека записали се под вас ви давам по 75$. Демек печелите цели 60$ и си връщате вашите 15$. Айде, че офертата няма да е за дълго.
 
От: Заедно да правим пари!

За първи път виждам патентована "пловдивската игра" :shock:. Та нали е патентована, набързо, докато почивах им прегледаn патента...

Classically, networks fizzle out when the people at the bottom cannot find other people to bring in to the network. They begin to lose funds and drop out. Their dropping out causes their "upline" to lose funds and the upline then fizzles out. This procedure produces a reverse chain reaction and the firm dies.
.........
When the levels stay intact and those at the bottom are happy (because they are being provided with safekeeping payments) the firm NEVER dies. No one ever loses. The instant invention provides a concrete, completely novel, and thoroughly useful, result.


едит: брей, че бързо влезе в кофата.... исках да се порадваме още малко :):):)

ЧЕРВЕНОООО, идиоте, питай майка си и баща си що народ си загубиха парите 90-те години от тази Понзи схема
 
От: Заедно да правим пари!

Занимавам се с Justbeenpaid от два месеца и за момента печеля по 1000$(Много хора печелят по толкова на ДЕН) на месец и го намирам за страхотно!

Бан по ip за този.
 
От: Заедно да правим пари!

Човек, НЕ ГИ СЛУШАЙ тези тука. Те знаят само да приказват, но нищо не разбират!!! По цял ден седят на компютрите да им изтичат очите, вместо да правят хилядарките за по две минути работа всеки ден. Големи са балъци!!! Ти ги отваряш на далавера и им буташ кинтите в ръцете, пък те...

И аз имам акаунт там и си набирам постоянно хора из форумите. Не обръщай внимание на банове или ако някой ти тегли една.

Не се отказвай!!! Бъди упорит!!! Там са парите!!!
 
От: Заедно да правим пари!

Тези същите преди 1 година ме оплюха и отнесох бан заради тях :) само дето съм на 4000$ печалба след 1 година и продължавам да правя пари, а те като гледам продължават да си говорят празни приказки и да плюят срещу вятъра.
Ето за неверниците погледнете в блога ми имам маса доказателства за плащания :)

http://www.empowernetwork.com/deathwingbg/profitcliking/?id=deathwingbg
 
Оф, разбрахме. Успехи, стига толкова. И в предишната тема разбрахме.

Както да ти го кажем по-мило, не се занимаваме с такива неща и реално още мислим, поне аз, че не са това, което ще ме направи богат. Като гледам и ти не си мръднал много с начина на комуникация във форумите. Не ми се сърди, но човек, който води такава комуникация и представя така една програма трудно би изкарал тези пари. И пак силно вървиш към банна.

И кажи на всички други "неверници" да се покаят и да отворят очите си за нови възможности, барем вържеш някой реферал. Батенце, само като им видя сайта и ми става ясно каква програма са. :)

Моята препоръка е да се завъртиш тук и да видиш как хората наистина правят онлайн бизнес. Кликарските истории са или куца оферта или до време или много гърч за никакви пари. Ще ти помогнем, ако имаш нужда от нещо, както правим с всеки един, който прояви желание да прави пари от интернет. Реални пари. ;)
 
От: Заедно да правим пари!

Бан по ip за този.

Направо турете бан на цяла Пернишка област, че там отдето иде, са много като него...
 
  • Like
Реакции: ivok
Re: От: Заедно да правим пари!

Първо си бил печелил по 1000долара на месец, а сега за 1 година си спечелил 4000 :D Все не се връзват тези сметки за понзитата
То с такива сайтове, сметките не ти излизат както и да ги погледнеш. Не е зле да видиш, че си седял 12 часа на компа и една си изкарал да си платиш хостинга, а пък и не ти ги плащат даже. :)
 
От: Заедно да правим пари!

Изпуснах, жалко , така ми се правеха пари заедно с някого, омръзна ми сам. Скучно е.
 
От: Заедно да правим пари!

Тези същите преди 1 година ме оплюха и отнесох бан заради тях :) само дето съм на 4000$ печалба след 1 година и продължавам да правя пари, а те като гледам продължават да си говорят празни приказки и да плюят срещу вятъра.
Ето за неверниците погледнете в блога ми имам маса доказателства за плащания :)

http://www.empowernetwork.com/deathwingbg/profitcliking/?id=deathwingbg

Много мазна физиономия имаш, кликар. :)
 
От: Заедно да правим пари!

За разлика от теб аз не се страхувам да си покажа мутрата ... и не се крия.
Похвали се ти какви пари правиш от интернет!!! Или само можеш да плюеш по форумите по цял ден !
 

Горе