Защо Да Плащаме За Линкове ???

Blinky

Owner
Един от методите използван в SEM (Search Engine Marketing ) е техниката за купуване на линкове.

Докато някои не напълно удобряват този метод, или не им е нужно да участвуват в това, има и такива като нас, които го правят и събират положителното от това.

Платените линкове от директории са по-добри за целта на SEM ( като противоположен на рекламният текстови линк) - защото добрите платено-базираните директории слагат твоят линк в съответната категориа, в която е и тематиката на сайта ти.

Какво е значението?

За момент, нека погледнем как бота на търсачките изкарва живота си. Той безкрайно пълзи интернет, търсейки не само ново съдържание (content), но и сходни теми, свежа информация и също така събира цялото това знание заедно, за да продуцира алгоритмуван резултат.

И така, както този тъсенето на бота продължава да намира сайта ти, слоьен в същата категория във-извън мрежата, (за този пример ще използваме "софтуер") правейки лесено категоризиране за бота/паяка. Това обикновенно обяснява защо може на видиш някои сайтове, които са в определена листа, но не са 100% по темата.

Когато търсенето на паяка повторно намира сайт със "софтуера" - категория в много директории, и сайта е с тема "софтуер", прави позиционирането му в търсачките по-лесно, при търсене.


Друг фактор, който е прибавен в изчисляването на тежеста на линка - са всички линкове, които паяка намира че водят до твоят сайт, и колко от тях за са като тези:

* Свързани (Relevant)
* Водят паяка до типична страница
* Са от "доверени" или "нълномощни" сайтове.

Всичко това се добри причини да платите за линкове от директории, където отнема време за ревю на сайта и по-нататъчното му поставяне - пробвайте тази невероятна възможност!

---------------------------------------------------------------------------
ВИЖ : Всички Линкове Са От Значение !!!
-----------------------------------------------------------------
Internet Affiliate Marketing
 
economist.com

За протиунците на тази стратегия ще дам подходящ пример: www.economist.com (Списанието) PR9 - текс линк ад на хома стува 1500 паунда на месец. Ако саита ти е с подходящи продукти със сигурност ще си избиеш парите освен че ще ти свърши работа и за SEO
 
да това е много добър пример.освен това е добър ресурс за получаване на висок pr от google и останалите търсачки. може да обменяш тонове слинкове, но този платен начин е по-бърз и някои от тези линкове са повече от качествени.

и също така е правилно да плащаш на директории с тематика като на сайта ти, това определено помага за SEO-то на сайта.

айде успехи с директориите.
_____________________________________
www.predpriemach.com
 

Горе