Защо не е нужно да подновяваме изтичащ домейн :)

От: Защо не е нужно да подновяваме изтичащ домейн :)

Интересно. Аз съм учил, че там има "гореща точка" ( има няколко такива места на планетата, където литосферата е много тънка), но не знаех че е хипервулкан. Както и да е, това за 6-те милиона години не е вярно, прочетох специално, изригвания има на по-честичко. Това за най-голямото измиране също не е вярно. Има няколко огромни измирания в различни периоди от историята на Земята, последното от които е в края на геоложкия период "Креда" (когато са изчезнали динозаврите) и то е причинено от сблъска на гигантски астероид със Земята (кратерът е някъде в района на Мексиканския залив). - в уики има нещо по въпроса http://bg.wikipedia.org/wiki/Масово_измиране_Креда_-_Терциер

зрично е да споменавам, че Земата истива и магмата в дълбините й се втвърдява, което ознаава, че при затихване няма да имаме махнитно поле - добре дошла радиация.
Това също не е вярно, освен ако не ми покажеш къде си го прочел :) Общо взето магмата е в мантията (горна, долна), а магнитното поле на планетата съществува благодарение на движенията на външното и вътрешното земно ядро.
 
От: Защо не е нужно да подновяваме изтичащ домейн :)

Точно така, върти се ядрото а прави магнитно поле щото е от жеУезо. Леле ако го побарат братята колко кинти ще изкарат на вторичните сурвини... :)
 
От: Защо не е нужно да подновяваме изтичащ домейн :)

Темата е за домейни, бе. Защо спамите?:wink:
 

Горе