Защо селянията ходи по хората .....

От: От: От: Защо селянията ходи по хората .....

знаеш ли какво е "гюм" ве?
В Плевен както и навсякъде си има по някой друг диалект. Гюм/Контейнер...
И се надявам, че не ми се караш. :wink:
 
От: Защо селянията ходи по хората .....

Бах детре де държиш поршето бе? На паркинга пред блока ли?

Вътрешен "паркинг" под кооперацията. Ся да обясня малко по подробно.
Не е паркинг, а нещо като вътрешен двор. Едвам успявам го навра тоя звяр между стените вътре, ама какво да го правя, като отпред ептем не мога да му намеря място (бе мога, ама нали съм си културен и в тревни площи гледам изобщо да не спирам макар, че тревата отдавна я няма в тая тревна площ). Иначе и отпред го зарязвам (за какво съм му направил каско дейба и катъра). Просто няма никъде платен паркинг наоколо. Направо почвам да оглеждам за земя и ще направя аз един платен паркинг, щото май определено ще има много клиенти.
 
От: Защо селянията ходи по хората .....

Добре, а що си купи кайен точно? Не харчи ли все едно му е пробит резервоара :D
Иначе честито :)
 
От: Защо селянията ходи по хората .....

Добре, а що си купи кайен точно? Не харчи ли все едно му е пробит резервоара :D
Иначе честито :)

Ако изкара 20/100 разход, черпя на бензиностанцията :D.
Около 25/100 му е нормалния разход, ако пуснеш спортен режим и крака почне да ти тежи повече, може и 40 да го докараш (нямам път към София или морето, да го тествам колко може това чудо 2 тона и нагоре).
За това втора кола, пасат 1.9 тди. Пловдив - Истанбул = 6.5/100 дизел, като в Истанбул (който е ходил знае за какво говоря), караш с 5 км/ч максимална скорост....

Купих го заради уникалната цена на която ми го предложиха (от познати закъсали за пари). Ще му се кефя 1-2-3 години и продавам. Даже след 2 години си мисля, че ще му взема 15000 лв. (за толкова го взех, а смея да твърдя, че е в доста добро състояние с леки забележки по боята).
 
От: Защо селянията ходи по хората .....

Колко по-лесно и спокойно щеше да е, ако просто не разрешаваха на всеки да има по 5 автомобила, ама така сме научени явно - защо да вървим пеша или да караме велосипеди като цивилизовани и съвестни граждани, като може да дебелеем в колите, да псуваме по пътя и газим пешеходците...

Винаги съм се възхищавал на градовете, в които автомобили не се допускат в централната част - представям си колко по-спокойни и щастливи са всички.
 

Горе