За или против влизането на България в еврозоната

За или против сте за влизането на България в еврозоната?

• За

Votes: 42 60.0%
  • Против

Votes: 29 41.4%

• Общо гласове
    70
Той милия дори история не знае. Точно испанските, англичаните, португалците и датчаните са от топ колонизаторите. Дори и да не знае история и логиката му бяга, че държавите в Европа, едно време с голям излаз на море или океан са били тези със силно морско присъствие и респективно колонизиране.
Той милия кога е знаел за испанците и португалците ти още не си знаел буквите. Понеже сте свърх ЕнтЕлЕгЕтни новите европейци трябва да обяснявам и шегите и сарказма си. Периферните страни членки каот нас, португалците, испанците, италианците, гърците и разните прибалтийски джуджета държави сме подложени на колонизаци от европйския халифат. Така по-ясно ли е?
И трябва да си голямо магаре с капаци, за да не видиш поскъпване от над 40% от 2020 насам, че час сега да намесим и еврото в това. А това, че на някой му се смята с кръгло евро, вместо лева (респективно вместо 10 лв. направо го прави 6 евро) е друг въпрос. Но и държавата няма да направи нищо по въпроса, така че да, еврото ще е виновно. И малко ще се възпалят някои, но работя с чужбина, пътувам често и много неща още имат да се изравняват като цени - от заплати до сектора на услуги. Но това е може би след време, с привличане на повече капитали насам.
Респективно прясно мялко от 2.40 през 2024 до 6.80 лв през 2025.

Едно е да пътуваш друго е да живееш. За теб видимо е само благини и ползи, за живещите дълго време нещата са различни защото и гледната точка е различна. Еврото е виновно е идиом ( баси и това трябва да обяснявам ) като България не е готова за такава промяна и няма да е готова никога. За това и набутват държавата с измами и трикове за да задоволят местни и европесйки политически амбиции. Една от схемите: Вижте ни, може да имаме проблеми неуреди обаче ето отново цял една държава ни се довери. Една от целите на вкарването на България по този грубиянски начин ( невидим отвън ) е измиване имиджа на европейския халифат и да се демонстрира единство...

Последно редактирано:
Как си на далавера като смениш 1 за 1, не знам, но щом казваш. ;)
На споделената история зад лика на монетата се въздиша. Ама кво ти пука на теб, като си свикнал да гледаш оная скучна баба.
Прочети края на текста от скрийншота.

От евроентусиасти мярнах и желания да:
  • заместим кирилицата с латиница (крайно време било!), понеже сърбите вече го били направили
  • разкараме Православието (брадите на поповете били гадни!) и да минем на Католицизъм...

От евроентусиасти мярнах и желания да:
  • заместим кирилицата с латиница (крайно време било!), понеже сърбите вече го били направили
  • разкараме Православието (брадите на поповете били гадни!) и да минем на Католицизъм...
Някой са яко изплискали легена да. Някой ако събере всички бисери няква публикациика или серия от статии, постове в страници с всчики биесри и малоумщини ще събере трафик.

Ето от преди секунди:
- Първото ми ресто или както каза първитя ни банкер - върнахме се дома.... ( има и снимка разбира се )

Прочети края на текста от скрийншота.
Да, пише, че е продала стартовия пакет. За колко не пише, според мен е на същата стойност, защото каква точно цена може да сложиш на 1 евро примерно, освен 1 евро. Не го хванах да е на печалба. И Продадохме е в кавички, демек продала го е за същото. :)

Едно е да пътуваш друго е да живееш. За теб видимо е само благини и ползи, за живещите дълго време нещата са различни защото и гледната точка е различна. Еврото е виновно е идиом ( баси и това трябва да обяснявам ) като България не е готова за такава промяна и няма да е готова никога. За това и набутват държавата с измами и трикове за да задоволят местни и европесйки политически амбиции. Една от схемите: Вижте ни, може да имаме проблеми неуреди обаче ето отново цял една държава ни се довери. Една от целите на вкарването на Бългаия по този гръбиянски начин ( невидим отвън ) е измиване имиджа на европесйкия халифат и да се демонстрира единство...
Що, нямам нищо против да живея в Ирландия, Норвегия, Дания, Шотландия.
Ако знаеш историята на Ирландия, щеше да мислиш по друг начин коя държава за какво е готова. В пъти по-зле са били, умирали са буквално по улиците от глад. Англичаните са ги оставили в голяма мизерия и глад. Много ми е смешно когато някой седи и ми обяснява какви мъченици сме били без грам да знае какво е било по другите места на света. А ние ако не успеем да смогнем и сме по-тъпи от останалите, си е единствено и само наша вина. Не знам как жена ти те търпи такъв мрънкач и неудачник. Това мрънкащ мъж си е .... мамата.

Да, пише, че е продала стартовия пакет. За колко не пише, според мен е на същата стойност, защото каква точно цена може да сложиш на 1 евро примерно, освен 1 евро. Не го хванах да е на печалба. И Продадохме е в кавички, демек продала го е за същото. :)

Няколко стартови пакета ама не става дума за печалби. Ти представи ли си сценката? Седиш си, жулиш кафенце на Трафалгар. Мяташ ръчичка към сервитьора и му подаваш с жест все едно си пра-пра внука на Елизабет Втора едни 20 левро. Оня направо се насира от кеф, иска да се снима с тях, с теб, с цялата ти рода държейки 20 левро. Около вас масите се изпразват пакистанци и индийци цъкат с език и клатят глави, протягат ръчики да пипнат кой теб, кой парите. Накрая се почват синхронни танци по целия площад, трафика блокира, ти се чувстваш европеец...

В Париж същата работа мяташ 2 левра на уличен акордеонист и настава парад по Шан-з-Елизе. Акорбати, клоуни, слонове джуждета, френските фермери спират протеста за да се снимат с новите монети. Разменят крава с теле за левро, ти се чувстваш европеец...

Що, нямам нищо против да живея в Ирландия, Норвегия, Дания, Шотландия.
Ако знаеш историята на Ирландия, щеше да мислиш по друг начин коя държава за какво е готова. В пъти по-зле са били, умирали са буквално по улиците от глад. Англичаните са ги оставили в голяма мизерия и глад. Много ми е смешно когато някой седи и ми обяснява какви мъченици сме били без грам да знае какво е било по другите места на света. А ние ако не успеем да смогнем и сме по-тъпи от останалите, си е единствено и само наша вина. Не знам как жена ти те търпи такъв мрънкач и неудачник. Това мрънкащ мъж си е .... мамата.
Има хора на който им харесва да живеят сред олигофрени да, може да си от тях. Кога ще разбереш, че нищо не зависи от нас? И не, че сме мъченици, това не е нашия път или начин на живот. Не разбираш какво ти говоря защото не живееш извън България. Стандарт на живот се постига и без ЕС и може да е дори по-висок. Трябва да поживееш поне 2-3 години извън България и не ще дойдеш на моята а какъвто си краен ще ме задминеш с 200.

Прав си за Ирландия и Щотладния в известна степен, но вече се попили твърде много от англичаните. Дания и Норвегия имах приятели там след 20 години живот като почнаха новите извращения на ЕС избягаха чак в Австралия и двете семейства. Там било добре и Нова Зеландия, обаче са на майната си от всичко.

Той милия кога е знаел за испанците и португалците ти още не си знаел буквите. Понеже сте свърх ЕнтЕлЕгЕтни новите европейци трябва да обяснявам и шегите и сарказма си. Периферните страни членки каот нас, португалците, испанците, италианците, гърците и разните прибалтийски джуджета държави сме подложени на колонизаци от европйския халифат. Така по-ясно ли е?

Респективно прясно мялко от 2.40 през 2024 до 6.80 лв през 2025.

Едно е да пътуваш друго е да живееш. За теб видимо е само благини и ползи, за живещите дълго време нещата са различни защото и гледната точка е различна. Еврото е виновно е идиом ( баси и това трябва да обяснявам ) като България не е готова за такава промяна и няма да е готова никога. За това и набутват държавата с измами и трикове за да задоволят местни и европесйки политически амбиции. Една от схемите: Вижте ни, може да имаме проблеми неуреди обаче ето отново цял една държава ни се довери. Една от целите на вкарването на България по този грубиянски начин ( невидим отвън ) е измиване имиджа на европейския халифат и да се демонстрира единство...
Верея "Чудно" - 3.39лв/1.73€ му е литъра за 3.7% масленост в момента.
През 2025 - 3.30лв
През 2024 - 3.40лв
Ще умрем от глад, ужас!

Има хора на който им харесва да живеят сред олигофрени да, може да си от тях. Кога ще разбереш, че нищо не зависи от нас? И не, че сме мъченици, това не е нашия път или начин на живот. Не разбираш какво ти говоря защото не живееш извън България. Стандарт на живот се постига и без ЕС и може да е дори по-висок. Трябва да поживееш поне 2-3 години извън България и не ще дойдеш на моята а какъвто си краен ще ме задминеш с 200.

Прав си за Ирландия и Щотладния в известна степен, но вече се попили твърде много от англичаните. Дания и Норвегия имах приятели там след 20 години живот като почнаха новите извращения на ЕС избягаха чак в Австралия и двете семейства. Там било добре и Нова Зеландия, обаче са на майната си от всичко.
Да, така е. И твоите съседи това разправят. ;)

Къде пък точно е този рай където живееш ти или си виждал да има, че ми обявяваш, че не знам какво е навън. Виждам, чувам, чета, посещавам. Как точно ми обясни се стига стандарт на живот без да си част от нещо голямо. В смисъл вярваш, че много те иска света и е говор всеки да прави бизнес с теб или си много специален? Нещо ти не разбираш, че индивидуалните единици никога не са били по-силни. Знам къде си, не бих живял там. Не ми харесва, не ми се пие витамин D, не обичам чая и определено не им се кефя на маймуните, с които си напълниха държавата, че да ти стане топ името там Мохамед. :)

Абе то и в Тазмания е яко, ама ходи ли ти се. И какво точно търсят твоите познати семейства? Спокойствие? Защо? Да не управляват ядрени реактори или? Нещо не разбирам тези превземки. Било зле, местим се. Извинявам се, къде точно има място, в което да няма локални проблеми?

Пичуи, никой не го е... че вече сме у няква зона, центове има всякакви и никой не обръща внимание какво е изобразено на гърба им... То и масово се плаща с карти, телефони, часовници... особено след ковидято, понеже имаше големи табели в магазините, на които пишеше, че е препоръчително да се плаща без контакт...

Туристите ще спестите некви центотинки от превалутиране и с това се приключва офертата от зоната.

И само да напомним... че пак чета дебилски измислици... вързани за еврото означаваше, че всеки лев, който имахме беше обезпечен т.е. струваше нещо...

През 2025 - 3.30лв
През 2024 - 3.40лв
Ще умрем от глад, ужас!
Олимпус прясно 1.5 л - 2.40 лв през 2024
Олумпус прясно 1.5 л - 6.80 лв през 2025
Олимпус прясно 1.5 л - 3.50 левро 2026 кое не е ясно?

Да, така е. И твоите съседи това разправят. ;)

Къде пък точно е този рай където живееш ти или си виждал да има, че ми обявяваш, че не знам какво е навън. Виждам, чувам, чета, посещавам.
Ами точно защото смяташ, че знаеш нямаш идея какъв е живота.
Как точно ми обясни се стига стандарт на живот без да си част от нещо голямо. В смисъл вярваш, че много те иска света и е говор всеки да прави бизнес с теб или си много специален? Нещо ти не разбираш, че индивидуалните единици никога не са били по-силни. Знам къде си, не бих живял там. Не ми харесва, не ми се пие витамин D, не обичам чая и определено не им се кефя на маймуните, с които си напълниха държавата, че да ти стане топ името там Мохамед. :)
Необходима ни е независими политика и подходящи партньори. Вижда се дори в самото начало, че отново залитането само в една посока е посока към ямата с помия. Не става дума да сме индивидулна единици а и не може все пак сме държава и точно като държава можем да се превърнем във фактор. България е апетитна хапка поради геополитическтот си положение. Независима и неутрална външна политика ще и носи мнго по-големи ползи от сегашните и съюзи. Когато обвинявам ЕС за проблемите е защото ключовте политици на България получават лично финансиране за да лобират за неизгодни законови промени и условия. Отделно корупцията породена от европейски средства и давани точно с тази цел за да вкарат в зависимост икономиката.
Абе то и в Тазмания е яко, ама ходи ли ти се. И какво точно търсят твоите познати семейства? Спокойствие? Защо? Да не управляват ядрени реактори или? Нещо не разбирам тези превземки. Било зле, местим се. Извинявам се, къде точно има място, в което да няма локални проблеми?
Не е до локални проблеми, никой няма да се премести заради такива глупости. 10 годин и и отне на жена ми за да ме накара да емигрираме. Тогава още не беше станала такава кочина България. След няколко години се прибирам, мое създам една партийка да дръпна лайната на европеците и да излезем от халифата. Тъкмо ще е узрял момента ще има вече не драми а апокалипсис.

Пак ли опит за измислици?
В момента Олимпуса (гледам в Т-Маркет, като на различните места цената варира с порядък от 10 стари стотинки): 5.40лв / 2.76€
Gemini вади следната статистика за старите цени на продукта:
- през 2025: 5.20 - 5.40лв
- през 2024: 5.50 - 5.60лв

Накратко - цената не е мръднала и е по-ниска от тази през 2024г.
И за да не е само спам за цени, ето един факт: Олимпус са собственици на Верея. :)

Всеки може да си сравнява цени по този начин. Не мисля, че е кой знае каква тема за разискване. Ако всичко, поголовно, навсякъде скочи с 30% - 50%, разбирам, но за нечий нещастен спекулантски апетит има публикувани канали за подаване на сигнали и проверките определено няма да са им приятни.
С няколко човека успяхме да организираме проверка от НАП на частните паркинги във Варна (големите и известни такива) - наред. Защото решиха да направят цената на час от 2 на 3лв още от 00:00 на 1ви. И не само това ами и да закръглят по курс 1:2. Ако проверката не даде резултат ще има малко бойкот и така. Но не мисля, че еврото е виновно. Виновна е нашенската лакомия и хитрости на дребно.

Пак ли опит за измислици?
В момента Олимпуса (гледам в Т-Маркет, като на различните места цената варира с порядък от 10 стари стотинки): 5.40лв / 2.76€
Gemini вади следната статистика за старите цени на продукта:
- през 2025: 5.20 - 5.40лв
- през 2024: 5.50 - 5.60лв

Накратко - цената не е мръднала и е по-ниска от тази през 2024г.
И за да не е само спам за цени, ето един факт: Олимпус са собственици на Верея. :)

Всеки може да си сравнява цени по този начин. Не мисля, че е кой знае каква тема за разискване. Ако всичко, поголовно, навсякъде скочи с 30% - 50%, разбирам, но за нечий нещастен спекулантски апетит има публикувани канали за подаване на сигнали и проверките определено няма да са им приятни.
С няколко човека успяхме да организираме проверка от НАП на частните паркинги във Варна (големите и известни такива) - наред. Защото решиха да направят цената на час от 2 на 3лв още от 00:00 на 1ви. И не само това ами и да закръглят по курс 1:2. Ако проверката не даде резултат ще има малко бойкот и така. Но не мисля, че еврото е виновно. Виновна е нашенската лакомия и хитрости на дребно.
Спекулата след 01.2026 не се брой. Цяла година ви вдигаха цените и вие пак казвате всичко е ток. Не го разбирам това, тоя зор да се европеизирате и то към общество което ви презира ви ползва за ресурс. Толкова ли нямате гордост и да оцените собствената си стойност?

Мисля по-горе обясних "Еврото е виновно" е обобщителна метафора на целия процес който съсипва държавата последните години. Определено засилил се след еврозоната и подмяна на национален символ с чужда валута. Ти си се хванал да следиш 1 левче на час повече за паркинги, но не си се хванал за това как чужди ЕРП-та източват парите на българите, незвисими от руския газ днес плащате 3-4 пъти повече отнов за руски газ през американски прекупвач. Образователната и здравната система са нулирани след поредица от европейски директиви, но ви сте ок защото спекулата е малко и и заради нашата лакомия и всичко е ок.....

През 2025 - 3.30лв
През 2024 - 3.40лв
Ще умрем от глад, ужас!
Тва не е от фейса..., а след твоя пост реших да потърся некъв рандом продукт...

05.2024
1767963172971.png

01.2026
1767963277038.png

И само да напомним... че пак чета дебилски измислици... вързани за еврото означаваше, че всеки лев, който имахме беше обезпечен т.е. струваше нещо...
Да, струваше евро. :D

Ами точно защото смяташ, че знаеш нямаш идея какъв е живота.

Необходима ни е независими политика и подходящи партньори. Вижда се дори в самото начало, че отново залитането само в една посока е посока към ямата с помия. Не става дума да сме индивидулна единици а и не може все пак сме държава и точно като държава можем да се превърнем във фактор. България е апетитна хапка поради геополитическтот си положение. Независима и неутрална външна политика ще и носи мнго по-големи ползи от сегашните и съюзи. Когато обвинявам ЕС за проблемите е защото ключовте политици на България получават лично финансиране за да лобират за неизгодни законови промени и условия. Отделно корупцията породена от европейски средства и давани точно с тази цел за да вкарат в зависимост икономиката.

Не е до локални проблеми, никой няма да се премести заради такива глупости. 10 годин и и отне на жена ми за да ме накара да емигрираме. Тогава още не беше станала такава кочина България. След няколко години се прибирам, мое създам една партийка да дръпна лайната на европеците и да излезем от халифата. Тъкмо ще е узрял момента ще има вече не драми а апокалипсис.

Да, тежък е живота много, зле е.

Добре, дай ни лист от партньори. Да речем, че излезем. Казвай с кой да си партнираме, нали с идеята да изкярим. ;)
Навсякъде политическата сган ще тегли всичко към себе си, ще налага анти-български политики с цел тяхното облажване с къщи, кули, к*рви и какво ли не. И ако мислиш, че това няма да се случва извън ЕС, заблуждаваш се. При нас системата е прогнила. Управляват ни павиани, които излизат от най големите куаки, никакво образование, алчни и готови да продадат майките си за пари. В която и орбита да си, обречен си. Надявам се единствено в момента като ЕС граждани протестите да почнат да натискат и бутоните на ония глупаци в ЕП, че тук нещо е криво. Да, държат такива боклуци тук, за да си правят каквото си искат и да налагат ЕС глупостите, но определено не мисля, че няма да вземат позицията на народа като видят Такита, Макита и други мутри как си въртят техните игри на ниско ниво.

Виж, колкото и зле да ти изглежда. Повярвай ми, имаш къса памет, беше и по-зле. В момента, малко или много се усеща, че нещата леко отлепват. И в нашия случай и с тези изроди в парламента, за жалост не знам дали и 100 години ще ни стигнат. Просто тук са едни уроди, които не продават добре интересите ни. Не търгуват, а просто им налагат едни неща, обещават им някакви пари, които те да откраднат, и всичко излиза през носа на народа. ;)

Горе