$INeed$
Well-Known Member
Дрън, дрън...Ти сам не мое да си я уловиш.. очакваш другите. Изразяваш се като женЗи на протест за промяна... Твоята реалност е далеч от реалността.
Причини си малко.
Дрън, дрън...Ти сам не мое да си я уловиш.. очакваш другите. Изразяваш се като женЗи на протест за промяна... Твоята реалност е далеч от реалността.
Офисните едноклетъчни да си траят....
Ти не си, други са. Ще стане, вярвай. Нека ти го обясня, ние написахме да имаме гости, не са дошли да ни молят да влязат. Нещо бъркаш кой на кого се сложи, за да влезе госта. Често казано сега по ми допада от реденето за хляб.Да не сме канили ЕС в България? Правилно е Европа да си бие камшика, коеот разбира се ще стане. Ти като имаш досадници у вас махаш ли се или ги гониш?
Европа може да си прави каквото иска когато е в нейните граници. На теб хубвао ли ти е, че Българи е съсипана? Да, знам не била Европа виновна а политиците.... ЕС целенасочено финансира българските политици и подхранва корупцията в България, вкара икономиката в зависимост и още и още.... много жалко ако не си го разбрал толкова години.
Често, не знам за какво ревете. Що ти да не работиш на къра? Поне не рева всеки ден в нета, че запада ме прецаква.Офисните едноклетъчни да си траят.