За или против влизането на България в еврозоната

За или против сте за влизането на България в еврозоната?

• За

Votes: 42 60.0%
  • Против

Votes: 29 41.4%

• Общо гласове
    70
Ти си се дръж за тоя тренд :)
Аз предпочитам дереджето в белите държави...

Един Петербург - Другото тиня. Браво, добър пример за бяла държава. :)
И не, няма алкохолици и наркомани, търкалящи се по улиците на Москва, никак даже.... :) Мой приятел не го изтъркаляха такситата там, и въобще не му казаха да не ходи след 3-4тата пряка от центъра на Москва натам. :)
Просто е момче, не ходиш там където не е готино. Като стане готино, ходиш. Лесно, дори и ти ще го запомниш. ;)

Е, баце сега е забранено да ходим там. Не е европейско.
Ходете бе, кой ви спира. Според мен ви липсва желание и топки. ;)

Един Петербург - Другото тиня. Браво, добър пример за бяла държава. :)
И не, няма алкохолици и наркомани, търкалящи се по улиците на Москва, никак даже.... :) Мой приятел не го изтъркаляха такситата там, и въобще не му казаха да не ходи след 3-4тата пряка от центъра на Москва натам. :)
Просто е момче, не ходиш там където не е готино. Като стане готино, ходиш. Лесно, дори и ти ще го запомниш. ;)
То щото у европата е само лукс. Има едно Avenue des Champs-Élysées у Париж и на задните преки лайна и чернилки се бодът и ебът.
Ходете бе, кой ви спира. Според мен ви липсва желание и топки. ;)
Искам, ама никой не предлага ексурзии до там не е европейско. Споко прибирам се след 2 години и правя емигрантска партия за излизане от ес и да си печатим левчета. Ще подготвя в програмата на партията и близки срещи с всички възможни настоящи и бъдещи руски, китайски или северо корейски лидери. Ще забраним Нетфликс, Амазон и изобщо стрийминг услугите и ще направим поне 10 нови торент сайта. Също така ще върнем превалутирането и чакането на терминалите + задължително изучаване на руски език.

Горе