За или против влизането на България в еврозоната

За или против сте за влизането на България в еврозоната?

• За

Votes: 43 60.6%
  • Против

Votes: 29 40.8%

• Общо гласове
    71

Счупени авточасти се въргалят край "Челопешко шосе" на втория ден след катастрофата (снимки)

Столица на Европейска държава - обрасал като джунгла път с дупки и кръпки ,забравени хора от петроханците- дарителите на психопати и педофоли!

Някой помага ли на шофьорите от автомобилите, преживели този стрес. В стреса са искали да убият шофьора на автобуса и са извикали подкрепление...

Баси якото в евроБско...

За оня с линковете и пропагандата. :)
Аз си чакам конкретния линк и ако имаш претенции към "оня" мое го тагнеш, а не да се криеш по дебилски.

Ще ти отговорим с едно коментарче от поста на Киркорката..., коментара е към Дарчето... и е правилен. :D

Момиче научи се да четеш и да уважаваш написаното ! Човека никаде нее казал че той е написал песента за теб. А пише че Гърците са участвали в създаванетотна цялото ти испълнение , които и самата ти тагваш ! Тоест Слуховете за които говориш не са слухове , защото самата ти слагаш тагове на тези хора.
Единственното което твърди Киркоров е че той е намерил спонсори за да стане участието ти с тази песен реално изобщо. И те уверявам че ако не беше спечелила никой нямаше да ти слуша Бангарангата.
Радвам се за печалбата ти но си много заслепена от Къдравелката Саня която с години краде краде и присвоява.
Айде малко се събуди и ела на тая планета защото да не мислиш че Господин Радев или Борисов са ти платили Евровизията

Да, налага се да обясняваш, защото не са ни срали в мозъците, са да знаем какво точно е в твоя. Слабата съдебна система, и смотаната полиция да главни причини за това положение.

По соца, ако бяха партийни хора, знаеш ли колко лесно щеше да отшуми, както и ако тук и сега са нечии изродчета. Няма голяма разлика. Стига си обяснявал глупости. Виждал съм по соца как бяха нещата с по големите връзкари до властта, както да сега.

Аз си чакам конкретния линк и ако имаш претенции към "оня" мое го тагнеш, а не да се криеш по дебилски.

Ще ти отговорим с едно коментарче от поста на Киркорката..., коментара е към Дарчето... и е правилен. :D
Това е щото си глупец, нали?
Скоро ще видиш линка.....само имах търпение.

Ето ти още едно меме, за него линк, бавняр?

Screenshot_20260607-213345.png

Горе