За или против влизането на България в еврозоната

За или против сте за влизането на България в еврозоната?

• За

Votes: 43 60.6%
  • Против

Votes: 29 40.8%

• Общо гласове
    71
Крумов, глупец.

Едно време имаше качествени храни, ама празни витрини. И щом не ти пречи Чернобил, добре. Щото на соц отайката не и пречеше, има специални доставки за тях.

Светът се променя към по-добро,разбира се. Изключвайки откачалките като твоите кумири, ама и те скоро ще станат храна за червеите.

Много късно си заминал, малко си позакъснял даже. Мислех, че сте от тумбата, изнесла се по Луканово време. Щото на такъв звучиш. Като дърт пръдльо, на който са му сложили рога '95-та.

А аз ти казвам, че навсякъде има граница между богати, бедни, средна класа и т.н. и това не можел да го промениш с какъвто и да е режим и политики. А, да, можем - по соца всички бяха еднакво бедни. Там където е соц е така, и какво съвпадение - не сме и някакво покачване на стандарта.....като е така ходи ги питай в Русия, Северна Корея, и Куба дали имат такива покачване на стандарта, и то на световно ниво. :) Глупак си момче. Има покачване на стандарта, да, но го усещат свободните държави. Тъпир.

Не ме карай пак ти обяснявам за кредитите. Явно и ти си разбрал или нечел, все едно, какво ти писах за тях.

Що, не го ли намираш в нета?
Да взема да ти го намеря?
Намери ми статийката, която споделяш, чрез Копейката. Искам да разгледам този новинарски сайт. Мерси.

Намери ми статийката, която споделяш, чрез Копейката. Искам да разгледам този новинарски сайт. Мерси.

Ще изскочат и още. Още някакви задачи за бавноразвиващи се. Нещо, оправяш ли се баланса, да мина да подпирам? Пак заповядай. ;)

Ще изскочат и още. Още някакви задачи за бавноразвиващи се. Нещо, оправяш ли се баланса, да мина да подпирам? Пак заповядай. ;)
Дай ми сайта, където Копейкин цитира, понеже ползваш него за източник, искам да прочетата статията там. Мерси.

Горе