За или против влизането на България в еврозоната

За или против сте за влизането на България в еврозоната?

  • За

    Votes: 39 59.1%
  • Против

    Votes: 28 42.4%

  • Общо гласове
    66
Не знам как точно връзваш богатство с комунизъм?
Не знам как измисли ''богатство", след като казвам ''имаха малко''? Мисълта ти може да се илюстрира във физическо измерение с полета на агресивна конска муха. Викаш, лаф да става, па смисъл да търсят умните? ;)
 
Не знам как измисли ''богатство", след като казвам ''имаха малко''? Мисълта ти може да се илюстрира във физическо измерение с полета на агресивна конска муха. Викаш, лаф да става, па смисъл да търсят умните? ;)
Да пита баба си и дядо си
 
09844fdfb4b008e3c3e1dd322b19af44.png
 
Каква е връзката на хранителните продукти в чували, наденицата в касетки, киселото мляко в буркани, прясното в найлонова торбичка и наливния фалшив алкохол популярен през 90те? Ти малоумен ли или какво?

Никой не е умрял от захар в чувал или от олио във варел.

Тоя професор дето си го дал за пример почти сигурно е дете на партиеин член ( роден на 15 август 1956 година в гр. Монтана. През 1989г. успешно защитава дисертация и получава докторска степен по история. ) Следвайки товйта логика от предходен пост само деца на наши хора обират хубавите позции. Та изглежда бориш комунизма давайки примери с комунисти и техните деца сменили боята 😆 😆 😆

Едностаен, двустаен или тристаен в града, вила в близките лозя и едно или две села с къщи там, голямо нямане беше. Почти не познавам човек в родния си град без тази житейска комбинация.

В блока който живеехме 6 входа с по 18 апартамента на входя нямаше семейство без автомобил. Нямаха само самотните баби или дядовци.
Знаеш ли че една бира се разваляла за 1 ден. Сега ядеш пържола от картофи
 
Още един червен олигофрен с 2 грама мозък се е появил.


пс: А да, това е олигофрена, който през 1 седмица пуска руска пропаганда в темата за украйна, сетих се. Отиди в темата за украйна да си пуснеш седмичния пост как зеленски е наркоман и ей на - парите са свършили, край, ужас, русия побеждава, парите свършиха , оръжия няма - ей го на след седмица, две - руските подлоги ще биете.
 
Още един червен олигофрен с 2 грама мозък се е появил.


пс: А да, това е олигофрена, който през 1 седмица пуска руска пропаганда в темата за украйна, сетих се.
Кое не е така? Че сега ядеш пестициди през границата щот демокрацията е голяма
 
Знаеш ли че една бира се разваляла за 1 ден. Сега ядеш пържола от картофи
Знам аз. Но мисля, че беше 3 дни срока на годност на обикновената без етикет - Светло пиво. Луксозното и разните там Шуменско, Бургаско мисля бяха пастьоризирана и бяха около смедица или десет дни срок на годност. Колко бира съм премъкнал от хоремага до нас в онея гадни плетени торбички дето колко повече неща слагаш толкова по-големи ставаха и се влачеха по земята 😆

152303994697092.png
 
Понеже някои осъждат напитките, кухнята при соца, ресторанти, трябва да знаят, че при храните и бирите колкото по-стари са технологиите, толкова по-вкусни са те. При соца до 70-те години повечето бири са страйност една и две седмици. Непастьоризирана. Някои видове са такива и до по-късни години. Купувачите имаха навика да надигат бутилките и да гледат дали има утайка. В България при соца е имало 13 големи пивоварни, равномерно разпределени на територията на страната, за да я покриват и да не се налага да я транспортират надалеч, за да не се разваля.

В края на 60-те се появяват пастьоризираните бири, първата е „Шуменско специално” в бутилка бомбичка, 1966 г.

След това хит става „Загорка”, от модернизиран завод. Но тогавашните модерни заводи не могат да се сравнят със сегашните. Тогава е имало медни казани за варене, дълго отлежаване, използвани са предимно пилзенски технологии, хмел на листа, родно производство. Сега пивоварните са като нефтохимически инсталации, цилиндрични стоманени съдове, свързани с тръби. Хмелът е на гранули, бирите вече имат друга горчивина. Вкусът на почти всички български бири на пазара си прилича. Някои производители имат дори еднакви производствени инсталации. Въпреки различните рецепти, бирите им не се различават много. Европа, сър.... :D :D :D

Ей, Нужника я кажи защо наливната бира винаги е предпочитана от ценителите на бира? Не ли опасна за здравето и не лъха ли много на соц да вземе да поквари някой.... Егати, кретена си ти.....
 
И по соца нямало хора продаващи наркотици в училище. Нямало просяци.
Единствения недостатък, който виждам е не е било позволено да се ходи на църква са ми казвали
 
Последно редактирано:
Да пита баба си и дядо си
Ми да ги пита, бе...

Баба ми постоянно казваше ''сега сме добре, сега имаме много'', а всъщност по днешните стандарти, живееха скромно. Просто преди соца, в царска-фашистка България, са живели не бедно, а скотски. След това малкото им се виждаше като лукс и разкош.
 
И по соца нямало хора продаващи наркотици в училище. Нямало просяци.
Единствения недостатък, който виждам е не е било позволено да се ходи на църква са ми казвали
Ходеха си хората като цяло баби и дядовци на село нямаше къща без кандило в коридора или спалните. Помня, че имахме ицърковен календар. Баба спазваше всички му там мурафети.

Сега ще вкарат и мантрите за дънките и дългите коси, но единствения които съм видял като да се дрънкат милиционери с него беше един откаченяк дето целия град го знаеше, че не пипа да бачка нищо. Алкохол, карти ходеше с коса като Кърт Ръсел на младини и с дънки. По цял ден висеше на стрелбищата в центъра да го раздава тежкар. Та него редовно го тарашеха фантета. Обач няма да се учудя ако е бил уше ;)
 

Горе