За или против влизането на България в еврозоната

За или против сте за влизането на България в еврозоната?

• За

Votes: 42 60.0%
  • Против

Votes: 29 41.4%

• Общо гласове
    70
Еврото взе да удря по джоба още от първия ден. Преди коледарите взимаха по 10-20лв а сега по 10-20 евро... :rolleyes: :D

Еврото взе да удря по джоба още от първия ден. Преди коледарите взимаха по 10-20лв а сега по 10-20 евро... :rolleyes: :D
Предриемачите бълха ги е ухапала, те спестяват от превалутирането 😉

Комунизмът беше идеален, ама имаше една дребна липса, дето в крайна сметка доведе до края му... 🤭

Да обърнем внимание на една простотия дето се разпространява за промивка на дебилите...

1767271964361.png

Реалността:

Трябва а се даде правото на всеки народ, па и навсеки човек, който иска да живее почтено и свободно. И ние българите отдавна се напъваме с всичката си сила да викаме към човечеството и свободата. Всекидневните ни убийства, потурчванията на грабнатите ни невръстни деца, обезчестяването на девойките и жените ни от турчина са били всекидневно оплакване с кървави сълзи пред европейските консули. На нашия прегракнал глас - никакъв отзив, отникъде помощ, напротив, стават учители против нас. Тогава где остава тяхното образование и човещина? И все ли тъй ще се оплакваме и ще се надявамена техните лъжи? Не, наместо сълзи, сега леем куршуми, анадеждата ни е на Правосъдния и на нашите мишци.

Тва е за всички евродебили, дето чакат европата да ги "оправи".

Не знам за вас, но аз лично забелязвам в много онлайн магазини от вчера насам, продукти ако са стрували 20лв от днес са 20€. Това някакъв проблем/грешка с превалутирането в сайтовете ли е или всичко си е*а майката тотално в тая държава ?

Не знам за вас, но аз лично забелязвам в много онлайн магазини от вчера насам, продукти ако са стрували 20лв от днес са 20€. Това някакъв проблем/грешка с превалутирането в сайтовете ли е или всичко си е*а майката тотално в тая държава ?
Аз това го пея от една година :) Първо вдигнаха цените бясно ( не заради леврото ) Сега който може играе дубъл ( черна/червена да не си помисли пак някой, че е заради леврото 🤣 )

Чета из фейса разни хора, плачат, молитви към бога, хвалби как си изпили първото кафе с левро, как си купили хляб с левро. Завета на Левски бил изпълнен, Ботев се усмихвал благо от небето....

Горе