За или против влизането на България в еврозоната

За или против сте за влизането на България в еврозоната?

• За

Votes: 43 60.6%
  • Против

Votes: 29 40.8%

• Общо гласове
    71
За сметка на това услугите са ни все още по-ниски. В почти всеки сектор, да не кажа всеки.
Спокойно, точно услугите ще се вдигнат. Просто изчакват шестте месеца. После пропагандата за могъщите регулатори по медиите тихичко ще потъне в небитието и voila ...

За сметка на това услугите са ни все още по-ниски
Тук ще ударят здраво в един момент. Аз чакам данък сгради да видя. Вече има 1:1 от лева в левро обаче ако решат да го равнят по европйските ще е мазало...

Спокойно, точно услугите ще се вдигнат. Просто изчакват шестте месеца. После пропагандата за могъщите регулатори по медиите тихичко ще потъне в небитието и voila ...
Да видим. Ще ходим да си правим зъбите в Турция. ;) Така или иначе там вървят много по-напред с всичко.

Тук ще ударят здраво в един момент. Аз чакам данък сгради да видя. Вече има 1:1 от лева в левро обаче ако решат да го равнят по европйските ще е мазало...
То цените на имотите отидоха на европейските, скоро очакваме и данъка. Нищо, че живеем в пълна кочина и само луд би избрал апартамент тук в Люлин пред малка къща в някой испански град, край морето.

Хмм, нещо в клуба на богатите взеха да се самоубиват масово 3х3...нямаше ли тука ППДБ-ски активисти да обясняват преди каква чиста като сълза им е партията която ни води към европейските светли бъднини?

Нещо май са се снишили, че свирят куршуми 😆

Хм. Не бяхме ли по зле от тях по едно време?

То май всеки руски сателит на балканите вече е под нас. ;)

bc679ff53a2af27b0a3ee352d7781141.png

949e164b8c8c10fae8ffe199c6a2a0bd.png

Във Франция ежедневно се регистрират 120 нападения с нож ;) ес ценности дам...
Това, ако въобще е истина, е от нефранцузи. Да те светна. Там си ги вкараха, да се оправят. А в Русия всеки ден някой пиян убива друг. И това умножено по десетки. Там дори се води нормален начин на живот. Другата част е прекалено заета да краква, спами и скемва света.

Нация, на която лидерите и са показали, че човешкия фактор не е от значение, по е за пример, ако говорим за смърт и убийства. ;)

В Париж, Лондон, Мадрид, Берлин, Хамбург, няма да ми стъпи крака. Да се изясним от сега. Това са превзети места. ;)

Това, ако въобще е истина, е от нефранцузи. Да те светна. Там си ги вкараха, да се оправят. А в Русия всеки ден някой пиян убива друг. И това умножено по десетки. Там дори се води нормален начин на живот. Другата част е прекалено заета да краква, спами и скемва света.

Нация, на която лидерите и са показали, че човешкия фактор не е от значение, по е за пример, ако говорим за смърт и убийства. ;)

В Париж, Лондон, Мадрид, Берлин, Хамбург, няма да ми стъпи крака. Да се изясним от сега. Това са превзети места. ;)
Русия що се намеша тук не разбрах ама айде. ЕС е леш сам го признаваш ама няма проблем да ни се осмърдим и ние нали... На мен ми е проблем да ти кажа по-голям от Русия. Предпочитам руските пияници с които мога да се разбера пред отрепките от близкия изток и африканци.

Русия що се намеша тук не разбрах ама айде. ЕС е леш сам го признаваш ама няма проблем да ни се осмърдим и ние нали... На мен ми е проблем да ти кажа по-голям от Русия. Предпочитам руските пияници с които мога да се разбера пред отрепките от близкия изток и африканци.
Щото си е много мило и драго там, та да си правим сравнения. Леш не съм казал. Камо ли признал. То верно имаш проблем със запомнянето, пише ли нещо? Ако не, започни.

Писах, че има градове, които не бих посетил поради простата причина, че вече не са това, което бяха.

Тук никой няма да дойде, не се пени толкова. За да дойде някой трябва да има условия да паразитира. Тук такива няма. ;) Дишай спокойно. В Русия още по-малко. В този ред на мисли, педиатърката в спешното на клиниката ни е от Африка, страхотен професионалист - жена. Но тук няма помощи, има евтино образование и не висок стандарт, и ако ставаше за нещо, живееш добре, но с работа. Социалните елементи липсват.

И ще си първия, който ще се разбере с пиян човек.

Горе