Или на това:Тоз нашия пропаганден роб, дали се радва на успехите на Славея, не са "в ЕС", но са си успехи...
![]()
38 хил. гледания · 1,4 хил. реакции | Българката Славея Иванова от Шумен на конкурс за таланти в Русия направи ФУРОР ! | И аз съм Човек
Българката Славея Иванова от Шумен на конкурс за таланти в Русия направи ФУРОР !www.facebook.com
Разбира се, че се радвам. Да не съм като вас да хейтят всеки, а пък не дай си Боже да е в ЕС.Тоз нашия пропаганден роб, дали се радва на успехите на Славея, не са "в ЕС", но са си успехи...
![]()
38 хил. гледания · 1,4 хил. реакции | Българката Славея Иванова от Шумен на конкурс за таланти в Русия направи ФУРОР ! | И аз съм Човек
Българката Славея Иванова от Шумен на конкурс за таланти в Русия направи ФУРОР !www.facebook.com
Олигофрен недоклатен, какво общо има това с Дара? Разбира се, че всеки успех на наши сънародници е повод за радост. Що за тъпак си. Казах ти да пускаш линкове, които са релевантни, а не някакви произволни, и Нова да вземе да се съсредоточи, че и той нещо движи по тази линия.Или на това:
Единадесетокласникът Никола Веселинов от Софийската математическа гимназия „Паисий Хилендарски“ постигна исторически успех за България, след като спечели първо място на Regeneron ISEF. Това е най-големият и престижен международен конкурс за гимназисти в сферата на науката и инженерството. Форумът тази година се проведе във Финикс, Аризона.