За или против влизането на България в еврозоната

За или против сте за влизането на България в еврозоната?

• За

Votes: 43 60.6%
  • Против

Votes: 29 40.8%

• Общо гласове
    71
Крумов, глупец, още нещо несвързано ни пусни тук. Ти си грешка не природата, а прехода винаги ще си остане смотан. Куп дс-та и Комуняги има да измрат, за да се компенсира всичко засрано от тях. Твоите хора. Маде ин Раша.
И новите ти съседи в Надежда 2 https://www.facebook.com/share/v/14hdUys1kC5/

Според мен това е по-типична гледка за Лондон, Мохамед. ;)
идат и при теб нали си европеец. Ето, плоскоглавия никога британците няма да се съгласят да се върнат в ес заради тоя олигофрен
2739.jpg

За тебе знаем, че са нищо. Проблема ти с четенето с разбиране е всеизвестен, затова си фен на множество фейсбук дебилски групи, където предимно комуникират с картинки. Поне съм от правилната част олигофрени, другата сте роби на пропагандата, чакащи някой да ги оправи. Това с гейовете е ясно защо не може да го рабереш. И лудия не разбира защо е луд.. въпреки, че му казват, че е луд - психични заболявания.
Не знам колко е правилна твоята страна като постоянно се жалвате и мрънкате. Но щом сте щастливи, значи за вас си е правилата страна. Колкото до разбирането и четенето, виждам ви неадекватните коментари.

Не съм много сигурен в какво се опитваш да втълпиш, но определено имате общ проблем. Решение винаги има за вас.

И повярвай ми, по-добре такива групи, отколкото настрани мрънкащи чичковци, никога недостигащите нищо в живота, за която другите са им виновни.

Горе