За какво на да направя сайт? Хелпче =)

eltanculo

New Member
Здравейте приятели, искам да ви попитам дали може те да ми дадете няква идея за сайт който да изработя и да сложа реклами от Google AdSense? След това да рекалми рам сайте и да се надявам на печалба от Google AdSnse. :)

Благодаря предварително.
 
Идеите правят пари, така че помисли сам :wink: когато на човек му дойде добра идея се стреми сам да я осъществи... ако имаш някаква поне бегла идея, вярвам че ще можем повече да ти помогнем да я реализираш, но да искаш от нас идеята... няма да успееш :roll: Препоръчвам ти да наблюдаваш ежедневното си сърфиране в интернет... виж какво ти е интересно или нужно, но не можеш да го намериш в мрежата или е недостатъчно. След това проучи материята и го създай това нещо :idea: ако е полезно и уникално печалбите сами ще дойдат. Въпроса е да не започваш проект с цел само и единствено пари... постарай се да ти е интересно :wink: успех!
 
1. Избираш си ниша (в която имаш познания и можеш да пишеш материали).
2. Купуваш си домейн + хостинг.
3. Инсталираш един WordPress, персонализираш тема и т.н. и започваш да пишеш.
4. Регистрираш се в AdSense и слагаш реклама на сайта (като имаш вече малко статии и посетители).

Успех :D
 
можеш да почнеш и от блогспот. Ниситина най лесното е да пишеш за нещо което те влече или имаш познания по темата но това може да не е достатъчно печеливша ниша. Затова може да се напънеш да събереш материал и да си направиш сайт на англииски за някоя от по добре платените ниши :)

На чуждия пазар има много пари :)
 

Горе