За нищо на света не използвайте хостинг от coolicehost.com

Статус
Not open for further replies.
Ама Страна и ти ли си със 100 акаунта? :) ХАхаха, този шизофреник ни размя много. :) А сме една вторник. Грижел се бил за бизнеса....Господ да ни пази от такива бизнесмени....паляч

Да бе, и аз да не знам... сигурно така е по-лесно за някой хора: от единия сe хвали, с другия се псува, с третия - бизнес се прави, четвърти за резерва... :D
 
Последно редактирано:
Академика БГ е уеб издателство с утвърдено име в сферата на образованието.
Управлява група от собствени сайтове с добре таргетирана аудитория.
Организатор е на редица инициативи, свързани с образованието - Националната кампания "Бъди грамотен", "Зелена олимпиада", "Екомеждучасие", IT седмица и др.

Не знам кой е крив и кой е прав, но на @Akademika не му подхожда да използва такива определения.

Съгласен съм за използвания език. Доста по-стари членове на форума и с по-голям авторитет са крикували за това, приемам го като грешно. Извинявам се на членовете на форума за езика. Не и на хостинг компанията, обект на думите.
 
Като вземете така да плюете по фирмите и да се опитвате да ги очерните, ще рече човек, че сте безгрешни.
Лично на мен Collicehost са ми реагирали веднага на тикетите, давали са ми отговори и за неща дет не са им работа и са ми помагали. Аз съм доволен от комуникацията с тях и не съм имал проблем. А и ползвам тикетите - разбира се като имам проблем.

Не знам дали е чак толкова голяма драмата с тия сайтове, ама винаги могат нещата да се решат с разговори.
 
На кой телефон звъня? Я го кажи, да видим, дали си звънял на съпорта на хостинга или друг телефон.
 
На кой телефон звъня? Я го кажи, да видим, дали си звънял на съпорта на хостинга или друг телефон.
и ти трябваха 4 часа да намериш за какво да се хванеш?

Today at 1:42 PM
2. Никой не е звънял на хоста (Звъняно във фирмата която предоставя бг билинга)

Смешно е да обикаляш форума по цял ден и да търсиш кой да защитаваш. Най-малкото защото не ти обръщат внимание :)

остава въпросът - откъде е изкопана тази фирма за "билинг"?
 
  • Like
Реакции: Sky
На кой телефон звъня? Я го кажи, да видим, дали си звънял на съпорта на хостинга или друг телефон.
На телефона, на който казват "ами пуснете един тикет ....може и по телефона, ама работим с тикет....добре, кажете кой е сайта сега да проверим...да, паднали са сега ще ги вдигнем...и друг път можеше да пуснеш тикет, ей така за разнообразие". (Отбелязаното с .... са моите думи по време на разговора).
На този телефон. Така добре ли е? Или още от девет кладенаца вода трябват. Вижте пичове, не ме интересува мнението ви. Щом си харесвате компанията - работете с нея. Аз предупреждавам какво можете да очаквате. Вие си имате глави, вие си управлявате парите и бизнеса.
 
Говорил е съвсем не с когото трябва. От таговете към темата виждам adx.bg и съдейки по поста на coolice Академика се е обаждал точно там в adx.bg и те правилно са му казвали тикет да си пусне, но накрая са кандисали и са препредали на хоста.
 
Ае пич, не можеш така да влезеш и да почнеш да мажеш по на хората бизнеса, щото ти нямало сайтовете 1 час. Значи на мен като ми нямаше магазините за един ден с пусната реклама за 300 лв. дневен бюджет, трябва направо да ходя в централата на доставчика с брадвата. Пък и на ум не ми дойде да звъня по телефона - маркирам спешно, хората отговарят по бързо, отколкото набирам телефона.

Много тъпо действаш.... Хостинги падат постоянно, на тебе за пръв път ли ти се случва, че така си се ошашавил?
 
Тази тема малко излезе извън контрол взехте да се карате помежду си затова ще я затворя...

@Akademika ако си толкова недоволен от услугата ще ти върнем парите и ще ти оставим две седмици безплатно да си намериш друг хост... само че трябва да отвориш тикет ... на никой не сме отказали да си тръгне от нас...

Надявам се следващия ти хост да е толкова сговорчив, и да направи толкова за бизнеса ти, колкото ние през месеца в който имаше ежедневни проблеми (от уважение към предишния ви девелопър) ... а не директно да те съспендне както е практиката ...
 
Статус
Not open for further replies.

Горе