За новия ми блог

AmebaBot

New Member
Става дума за блога в подписа ми :oops: Изглежда доста простичък - един tamplate и краден header , но и идеята ми беше такава - максимално опростен блог ( а и честно казано -не мога да направя по-сложно от това :D ) . Та , кажете какво не ви харесва и трябва да се промени или добави ... темата я правя и за още нещо , имам проблем с докарването на трафик и молбата ми е към някой , който е навътре с нещата , да ми помогне с няколко съвета и конкретни препоръки , а аз ще му се отблагодаря , като сложа негов банер за доста дълъг период ... или нещо подобно :roll: Индексиран съм в google , но след 8мата стрница нямах нерви да продължа да се търся за 'lyrics' като ключова дума ...смятах , че 90% от трафика ми ще е от търсачки ... но досега нямам и едно влизане
Можете да дадете на буквата М или G , submit-нал съм дискографиите само на George Michael и Metallica , че нямах много време , а работата е доста пипкава ... :D
 
Добре , понеже е блог , някъде бях чул , че ако поствам повечко мнения , Google ще го сметнат за спам , а понеже принципа ми е такъв - всеки lyric нов пост - става дума за доста постове - как ще 'реагира' google ? И по колко поста да пускам на ден ?
 
AmebaBot каза:
Добре , понеже е блог , някъде бях чул , че ако поствам повечко мнения , Google ще го сметнат за спам , а понеже принципа ми е такъв - всеки lyric нов пост - става дума за доста постове - как ще 'реагира' google ? И по колко поста да пускам на ден ?
Това си зависи изцяло от теб. Но ако същите тези текстове ги има в други сайтове - най-вероятно Google ще те накаже заради дублирано съдържание (duplicate content).
 
Най-вероятно Гугъл няма да те накаже, защото заради различния лейаут ще имаш достатъчно голяма разлика с другите сайтове. Като се мери duplicate content се взима целия HTML код предвид, а не само текста.
 
Блога ти е много як, бате. Надявам се да се си го напълниш с много лирики, и да сложиш някой друг рап изпълнител. georgimateev е прав за duplicate content - сайт с еднакъв HTML код с друг - това е. А когато това се случва, промяната на текста, който една много солидна част от него е много сериозна промяна по принцип. Затова при свалянето на тамплейт от някоя афилиейт програма - affiliate program, всеки ти препоръчват да смениш контента, или казано по-точно текста, мета таговете...:)

Така че лириките ти няма да са причина за duplicate content - те така или иначе са на много места по мрежата и подредбата им е същата. Албум след Албум и песен след песен:)
 

Горе