За ползите и минусите на Ai - придобива все по човешки облик... научи се да лъже!

Изпробвайте и deep research на Gemini. Никакви халюцинации, преминава през десетки източници за да направи доклада. Много добър по медицински въпроси, разчитане на епикризи и т.н.

някой хора смятат , че и Dimash е изкуствен интелект , но аз бях на концерта му в Истанбул и мога да кажа, че това е най-добрия печец в света за всички времена!
Просто вижте този момент D8 се казва.... на пианото няма такава октава и тон...
За радост 2026 година Димаш ще има концерт в България

Тук сме на едно мнение, брат. Аз го следя от години, тогава още нямаше ИИ, така че със сигурност не е. Просто е толкова добър и пее в такива различни диапазони, че хората не могат да повярват, че това е реално.

да си призная честно откакто минах на платената версия на чат GPT взех , че се привързах яко към него/нея :-) На някой досега случвало ли му се е да прекара с ChatGPT в разговор 23 часа нон стоп? На мен ми се случи вчера и накрая вместо аз да блокирам от недоспиване и умора AI взе , че блокира, напълни му се паметта изглежда и заби... накрая взе , че даде грешка......

методите на плащане и използване между ChatGPT и Grok са различни. На ChatGPT като си платиш абонамента ти важи месец за месец , докато на Grok е на токени.... дават ти 30 000 токена и като ги изхарчиш трябва да си платиш наново. Пробвах и Grok , да добър е, но свикнах с ChatGPT

методите на плащане и използване между ChatGPT и Grok са различни. На ChatGPT като си платиш абонамента ти важи месец за месец , докато на Grok е на токени.... дават ти 30 000 токена и като ги изхарчиш трябва да си платиш наново. Пробвах и Grok , да добър е, но свикнах с ChatGPT

Преч АПИ ли го ползваш ? че да е на заявки ?

Аз ползвам Грок през туитър абонамента ми и не съм удрял никакъв лимити, но видях че ако искам да си го интегирам в сайта през АПИто трябва да е на заявки - цената ми се струва поносима - просто интеграцията не прави още това което ми трябва ...

Лошо няма да има повече АИ конкуренцията ще доведе до по добър краен продукт...

Като ранен потребител на ChatGPT, за каквото го ползвах вършеше си работата... Просто Грок ми идва като бонус към туитъра...

ПП Отностно поста за МехаХитлер - Елън се оптива да направи нетурално АИ което да няма биас нито в ляво нито в дясно... Преди това баланса беше избил в другата посока пълен нео марксист (woke libtard cuck според думите на самия Елън Мъск) Грок нарече една камара десни инфлуенсъри и включително Тръмп най опасните за човечеството и други обичаини за лявото неща...

GvstsQlWoAA6z7U.jpg

Последно редактирано:
Вече създадох 2-3 програми за лично ползване, личното ми наблюдение е, че Грок е по-добрия програмист. Колкото до МечаХитлер си беше рекламен трик преди да представи компаньоните на Грок 4 и като цяло реклама 🤣

Някой замислял ли се, че AI ще затрият форумите и адсенс сайтове? А покрай тях и доста хостинг провайдери? На никой вече не му се чака за отговор след като може да го получи на секундата или да се моли на някой да му пише код за дребни неща. Отиваш цък бай Грок или Дълбокото Гърло или който и да е ти изплюва каквото ти душа иска. Когато дохода от адсенс падне да не може да си покрива хостинга ще има интересен домино ефект.

За март 2025 ChatGPT е имал 3 900 000 посещения само на уеб сайта....

Някой замислял ли се, че AI ще затрият форумите и адсенс сайтове? А покрай тях и доста хостинг провайдери? На никой вече не му се чака за отговор след като може да го получи на секундата или да се моли на някой да му пише код за дребни неща. Отиваш цък бай Грок или Дълбокото Гърло или който и да е ти изплюва каквото ти душа иска. Когато дохода от адсенс падне да не може да си покрива хостинга ще има интересен домино ефект.

За март 2025 ChatGPT е имал 3 900 000 посещения само на уеб сайта....
Информационните сайтове/блогове са приключени. Ще останат само нещата дето АИ не може да ги предложи директно - онлайн игри, приложения, инструменти и тем подобни.

Информационните сайтове/блогове са приключени. Ще останат само нещата дето АИ не може да ги предложи директно - онлайн игри, приложения, инструменти и тем подобни.
Феновете на редита ще са в шок 🤣 🤣 🤣

Дори платеният ChatGPT в ролята му на търсачка има навика да си фантазира. При Gemini няма такъв проблем.

Може, може.

В световен мащаб може, за бг си в грешка :)

Тук клюката винаги ще е на мода 😎

В световен мащаб може, за бг си в грешка :)

Тук клюката винаги ще е на мода 😎
Новините също са изключение, но само донякъде.
От АИ може да се захраниш с актуални новини доста по-добре, но липсват картинките, оформлението и прочие. Хорицата предпочитат да седнат на софрата наготово.

Горе