Кога се очаква интеграцията на Страйп? Ако искам малко по различен дизайн по мой изисквания би ли могло да се извърши ?Платформата ми няма нищо общо с посочените скриптове за смешните пари.
При мен е направено да работи с цялата нужна функционалност и най-вече с голям обем от данни.
Говорим за продукт който е надежден и може да понесе както много трафик така и много информация, лесно става мащабируемо.
Нищо лично но тия скриптове писани за 2 дена с помощта на готови Framewrok нито са надеждни нито ще свършат и 20% от работата която би искал всеки за подобен тип бизнес.
Моята оферта не е за всеки, тя е за хора които разбират от всичко описано от мен и знаят кое колко струва. Не продавам нито WP подобие на сайт нито скрипт за 50 долара. Тук има повече от 5 месеца труд, хиляди редове код и продукт който може да се разраства и разширява с всичко актуално бързо и лесно.
Поздрави
не случайно продължавам да коментирам темата и да я повдигам с всеки пост. Интересна е и както ти обясних на ЛС имам огромен интерес и все още обмислям детайлно офертата ти.Двустепенното удостоверяване (2FA) и Stripe платежната система ще бъдат внедрени идната седмица, ще обновя обявата когато всичко е готово и ще пусна тестови режим и данни с тестови кредитни карти за да може всеки който има интерес да види как работи всичко.
Всичко може да се направи и промени срещу заплащане. Обявената сума е за всичко описано по-горе + платежната система и 2FA.
За сериозно заинтересовани колеги може да се направи лек коментар на цената.
Както е описано платформата може да има всичко от до което съществува като технология и софтуер и може да бъде интегрирано.
Всякакъв вид интеграции и доработки могат да бъдат направени след уговорка.
Поздрави
Тези скриптове не са писани за 2 дена а някои се развиват с години и са тествани от реални потребители.Платформата ми няма нищо общо с посочените скриптове за смешните пари.
При мен е направено да работи с цялата нужна функционалност и най-вече с голям обем от данни.
Говорим за продукт който е надежден и може да понесе както много трафик така и много информация, лесно става мащабируемо.
Нищо лично но тия скриптове писани за 2 дена с помощта на готови Framewrok нито са надеждни нито ще свършат и 20% от работата която би искал всеки за подобен тип бизнес.
Моята оферта не е за всеки, тя е за хора които разбират от всичко описано от мен и знаят кое колко струва. Не продавам нито WP подобие на сайт нито скрипт за 50 долара. Тук има повече от 5 месеца труд, хиляди редове код и продукт който може да се разраства и разширява с всичко актуално бързо и лесно.
Поздрави