За регистрацията в директориите

gangster

New Member
В повечето директории в формата за събмит има обратен линк към директорията, той задължителен ли е? Примерно ако събмитна в 100-200 директории къде ще сложа 200 линка?:) Друг е въпроса, че нямам намерение да си пълня саита с безполезни линкове.

Какво правим в тоя случай?:confused:
 
Към него съм се ориентирал:) Ама гледам на всякъде обратни линкове, че викам да питам преди да оплескам нещо:)
 
Не е навсякъде, в някои само. Аз съм хамалял като ми трябват линкчета, иначе другата опция - да се почне от ниско към високо <за PR-a на директорийте говоря.>:wink:
- малките не са с притенции за бек линкинг. Но има и такива, които имат. Но както казах процента е по-малък от тези с 5-6...:)

Аз лично забелязах че от 4 и включително надолу апрулването не е толкова трудно. А къде в тази директория сте е въпрос на определени фактори. :) Но в крайна сметка, всеки линк е ценен - е дано да е от индексирана страница де. :(
 
Аз мисля като за начало с ПР3-4 да почна, да насъбера малко линкове и тогава ПР5 и нагоре или да карам наред?:) Иначе имам линкове от преди обаче хабер си няма с какъв ПР са:) Ще разменя и някои друг линк с саитове от нишата ама се туткам още:)
 
Тоя списък съм го карал не веднъж даже пак ще го мина скоро време :)
Всички директории имат минимум два дида линкове - със реципрочен или без ;) рядко са тези със задължителен реципрочен. Аз си мисля обаче скоро време да направя една страница от сорта на доемин.ком/линкс и там да слагам подобни линкове+ няколко реда текст ем трафик може да се захапе малко от Г ем ще има и реципрочен линк следователно "ще позиционират и удобрят сайта ми по-добре/бързо" по техни думи/писания :)
 
Да, и аз не мисля че ще се отразят негативно. Вкарването на много за кратко време ще са малко спамарска история. Но и това не е за бан, освен ако не е голямото прекаляване.

Незнам в колко директории ще апрулвнат сайтовете, но със сигурност мисля че
всеки линк е важен, ако идва от читава страница. А не някоя спамария. :)
 
да, това ми беше идеята - да направя няколко страници със подобни линкове като ги замаскирам що годе добре да изглеждат страниците :) разбира се няма да ги слагам на всяка страница... това е само идея, но може и да пробвам
аз мисля, че няма да е проблем, ще слагам 20-тина линка на страница примерно а защо не и 30...
какво мислят другите по въпроса ?
 
Аз лично мисля че бройка около 25-30 линка ще е най-добре. И ако искаш да скриеш някой друг линк, съвет да не се прави. Не е редно да се прибегва чак до такива неща, като се има в предвид че няма да даде бруталните резултати. :)

Успехи, бате. :)
 
В артикъл директориите какви трябва да са статиите дето се постват-директо за продукта или някаква статия за отслабване примерно и вътре вмъквам два лафа за продукта или как?:)
 
Еми в EzineArticles.com има проблем относно писането за продукт - отхвълят ти го с коментар: Self Promoting. Тъпо, но ми се е случвало няколко пъти, затова идеята да се прави за нишата, както предложи SSH_ON ми се вижда доста добра идея.

За другите - не съм много сигурен, но аз ползвам предимно гореспоменатата, поради причината че е най-голямата безплатна. Иначе другите са пак оферта, просто с едни артикъл минаваш възможно най-много, като целта е да почнеш с аголемите и да свършиш с малките.

Мисля че съм писал и преди за това, но пак ще го кажа: малък трик е да хванете трафик от 2 места - артикъл директорията и търсачките, чрез събмита в голяма артикъл директория. Как? Просто избрате малка ключова дума и правите тайтъла с нея, както и присъствието й в текста е задължително. Това го правя от много време насам и работи. Успехи и много продажби. :)
 

Горе