За репутацията на TexCo

ktomov

Premium
Та гледам има зададен въпрос в една тема по-долу от един субект, та понеже темата е свързана с мен, мисля че субекта си заслужава отговор. За съжаление не знаех, че новорегистрираните потребители не виждат кой им е дал репутацията, иначе щях да си сложа прякора.

Аз ти дадох червената репутация с текст "Хайде следващия път да си сложиш офертата в правилния раздел" тази сутрин около 2 или 3 часа (не помня кога точно беше). Проблем? И да имаш - не ме интересува. Във форума има правила. Тези правила са създадени за да се спазват. След като не ги спазваш, не те очаква нищо добро.

В този форум има малко ред и дисциплина, от части и ние, самите потребители, следим това да се спазва - не с модерация, но с репутация. Отсяване на плявата - когато един свети в червено, голяма част от хората го избягват. Сам си го изпроси, получи си повече от това което заслужаваше.

В по-големите западни форуми правилата са толкова затегнати, че дори на някои места трябва да си платиш за да си пуснеш обявата. Ако не го направиш и пляснеш нещо в кой да е раздел - отнасяш бан. Гледам все още не си изхвърчал от тук, нали?

Ако другата тема не беше заключена, щях да отговоря в нея. Съжалявам, че трябваше да отворя нова тема, ама не мога да си мълча ;)

Та TexCo, ако имаше малко акъл в главичката, тази 1 червена точка, щеше да ти се заличи за нула време, ама се правиш на оборотен, гледам колегите са те поощрили за това :lol:

След като има правила - ще ги спазваш, като не можеш и не ти изнася -> Log out, не да се правиш на отворен и да се опитваш да се правиш на повече от всички останали, като прескачаш правилата.
 
От: За репутацията на TexCo

Още един отворко от форума.Хубави локуми разстягаш зА заключената ми прекрасна тема,но забележи веке съм Генерал и то червен така ,че ЩЕ мълчиш или козируваш.Пък боли ме чепа за форума.Влезнах кротко, поисках нормално И СЕ МАХАМ ШУМНО!
 
Последно редактирано:
Малко са ни различни гледните точки - влезна като надут кретен, показа се като неграмотен селяндур, излизаш като клоун.

П.П. Червената звездичка е номер 1 ;Д
 
това са оригиналните звезди на плъгина :) червена за зачервените :)

Имаше същите но бронзови, сребърни и златни за + ама едно време нали форума не ги хареса :)

Е другите ги видях, ама червената за първи път я виждам :)

И ти кога ще разбереш, че "златните" не бяха златни, а лайняно-кафяви :lol:
 
От: Re: За репутацията на TexCo

Е другите ги видях, ама червената за първи път я виждам :)

ktomov мисля че кретена а най-вече педала си ти .И ще се запиташ откъде ли го знам.Аватара ти е един такъв педалски.
Само един жаден поглед е достатъчен към кафявата ти дупка, да я промушат с пръстче ,за което страстно ще изревеш ай лав YOU!
 
Последно редактирано:
От: За репутацията на TexCo

HAHAHAHAHA
 
Е другите ги видях, ама червената за първи път я виждам :)

И ти кога ще разбереш, че "златните" не бяха златни, а лайняно-кафяви :lol:

това бяха бронзовите :)
 
От: За репутацията на TexCo

В оная другата тема е било супер готино, щото са се събрали повечко хора с висока репутация, уж да накажат някакъв новобранец, но постепенно е започнала междуособна борба и е станало съвсем фиешън.
Кулайс - да не би ти да пускаш по един такъв дразнител от време на време и да гледаш сеира на старите пушки, ако е така - евала, ставаш за манипулатор. :)
 
хехе исками се :) просто не сме 24/7 онлайн с Блинки а от време на време ходим да запиваме заедно това ако вечер се промъкне някой да знаете че е от това :)

През деня пак има такива моменти, като сме по офлайн задачи :) ама съм притръпнал за да не се скарате и си го написах в темата за пристрастен ли сме към инетрнета отиван някъде и първото което правя е влизам във форума да видя да не е станало сапунка... че накрая ще има сърдити и изявления от рода аз няма да влизам повече ако не баннете ....
 
От: За репутацията на TexCo

На този, като му давам червено, имам чувството, че само го хабя (червеното). :)
 

Горе