За словото и ежедневното му изнасилване от държавните институции

nandibandi

Well-Known Member
Не можах да се сдържа да не споделя тази публикация:
Позицията "главен секретар на МВР" от времето на Борисов през 2001 година определено се заема от майстори на словесността.

Последните трима, обаче, надхвърлят дори нашите най-големи фантазии.

Неслучайно, назначеният в правителството на Орешарски Светлозар Лазаров беше наричан нежно "Светлософ". Сега ни радва с ловки словесни каламбури от шефското си място в Партия "Атака".

Следващият - Георги Костов - също се справяше с лекота с публичните речи. Само обилната пот по челото напомняше за психическата енергия, изразходвана за съставяне на прости наглед изречения. Сега рапърът Костов е шеф на митниците и за съжаление има много по-епизодични изяви в средствата за масова информация.

Но сегашният главсек, Младен Маринов, не отстъпва по нищо на предшествениците си. Съдете сами: "По всека вероятност лицето е агресирало словесно, в резултат на което лицето е ударило лицето по лицето и лицето е извадило незаконно притежавано огнестрелно оръжие и е произвело изстрел по лицето, на което лицето е отвърнало със стрелба по лицето също с незаконно притежавано късоцевно огнестрелно оръжие. В резултат на възникналата престрелка лицето е причинило смъртта на лицето, а лицето е нанесло на лицето тежки огнестрелни рани."

Текстът е на Румен Петров, който и да е той... :)
 
Текстът покрива всички норми на безопасност, съобщи пресцентърът на МВР.
 
А снощи чухме и друг бисер: "лицето се е отклонило от затвора" - бегАл, демек.
Имаше един страхотен сериал ''Отклоняване от затвора". :D
 
Текстът покрива всички норми на безопасност, съобщи пресцентърът на МВР.
gospodari.com/как-мвр-се-оправда-че-не-е-заловила-застреляния-рецидивист-пелов-video149334.html

В случай, че някой го е изпуснал. Това го гледах няколко пъти и плаках, ама не от смях. Яко сме го сгрибали, хора. :)
 
Полицията работи по разкриване на убиеца на Пелов. Една от версиите е, че чистачката на затвора най-после го е настигнала.
 
Тука в Търговище ги оборудваха с някакви нови "бегачки" КИА, където са толкова ниски, че ако излязат извън града нямат никакъв шанс да гонят някой :D
 
Да си ремонтират нивите или са върнати на вторични вече.
 

Горе