За тези, които считат икономическият модел на страната ни за тотално сбъркан.

Кирчо и кокорчо ще стимулират ИТ-ата, Баце ще резне 3-4 лентички, Везиря ще лапне няколко ТЕЦ -а и язовири, Курнито ще намаже някое заводче или комисионна, и всичко е точно. Икономика на макс, пък вие правете тънки сметки и схеми за пенсия :D :D :D
Щом и девелопърските (най-голямата група) групи почнат да спорят за политика и всеки втори пост да е такова, значи нещата стават зле. А аз се учудвам, че тук изтрещяваме. :)


Колкото до това дали и следващите ще се наядат, да ще се наядат и то добре. Вече тенденцията е да не седят повече от година и да има избори поне веднъж на година, което значи, че всеки добрал се до властта ще има за цел бързо да натрупа за "старини", разбирайте крадене. Ще идват все по-гладни и агресивни подобия на маймуни, които ще му е през шишарката за страната и народа в нея, защото ще е еднодневка.

Нещо интересно, много интересни "случки":

 
Икономическият модел на 21-ви век като цяло е базиран на конкуренцията, което "ражда" адаптивност и креативност (поне на теория). Докато обаче в много страни, конкуренцията се играе спортсменски и може да се оприличи със състезание, то при нас се играе с friendly fire (май така беше термина) и прилича повече на лов.

П.С. Автора е сложил доста условности за игнор. Фунията е така стеснена, че прилича на парола за разпознаване между тайни агенти.

Бтв понеже @Blinky спомена политиката, бих искал да му напомня следващата седмица да смени датата на темата "избори за народно събрание" :D
 
Последно редактирано:

Горе