Здравейте предлагам работа не за пари, а за слава!

Здравейте предлагам работа не за пари, а за слава!

Търсим човек с умение да пише ПР статии и да е комуникативен и креативен и в същото време да бъде отдаден на това, което прави ..

Да умее да прави маркетингови стратегии и залози .

Истината е, че имаме голяма медийна платформа и информационна трибуна и ако иска да се занимава професионално с ПИАР ние можем да му дадем нужният тласък, но това има цена.

За целта кандидатът ще трябва да изгради сайт за реклама и да прозвъни хиляди клиенти и да сключи с тях рекламен договор така той ще направи и нужните контакти за ПИАР агенцията .

Клиентите са фирми и политически партии.

Не крием, че става дума за политически ПИАР и сега е момента, ако някой иска да се хвърли в помията – така наречената политика.

Задължителни качества – казва „няма не мога, няма невъзможни неща”

Наградата е ПИАР агенция 50% на 50% и много контакти и връзки, а оттам нататък всичко е тичане и изкарване на пари и търговия на умения .

Проектът е дългосрочен.
 
А останалите какво ще правят?
 
Страхотно написано описание за стажантска програма. И аз преди, като бях новобранец, се мятах като риба на сухо за без пари. Все пак от някъде се почва. Лично аз, ако бях на стартова позиция сега, бих направил среща, за да обясните по-подробно.
Успех
 
Предлагат се 50% от въпросната агенция. Доста щедро, при положение, че останалите ще трябва да поделят помежду си останалите 50% :)

Ако се търси стажант, има ли и някой не-стажант (старо куче в сферата)? Щото ако никът на Сашо има нещо общо с набора му, това значи че самият той е в съвсем крехка стажантска възраст...
 
Сашо като нищо може да е набор 95 (24г). Изглежда ми като мама/тате са близки до власта, и са взели едни пари по оня начин и са дали на детето нещо да 'менажира' (от менажерия, нали :) ). И те така.
 
От рекламаната агенция не се дава дял, а само от ПИ АР агенцията и това е да има мотивация. Все пак тук се вливат и 80 сайта като някои от тях са добре брандирани с таргет и една национална медия с покритие във всички области за старт е повече от добро и все пак ние също имаме контакти, които ще се влеят в личностното изграждане на пиармейкара.
 
Интересно звучи. Загадъчно и кофти... Явно, трябва някой да го овапцаме с Ла*на, ама за БЕЗ ПАРИ, звучи някак... грозно?!

Гледам, че Ви трябват доста хора... https://www.freelance.bg/project-5703.html

НЕма вече Балами, Бате! И ги пийте, тези хапчета редовно, бре...!
 
Преди форумът да стане социално ориентиран и толерастен авторът на темата имаше доста червени нашивки ...
 
Такъв идиот от отдавна не се беше появявал. Представям си и 'фирмата' каква е.


@Torbalan Trolski И аз съм на същото мнение, @Blinky излъга, че ще има червени репутации, от анкетата преди 2 години, накрая е сложил лайкове като фейсбуук. Абсолютно безполезно. Главният аргумент на повечето хора, които гласуваха да има червени репи беше да може да се филтрира форума от само себе си и безполезните мнения да се виждат. Нищо подобно не се случи с тези лайкове и реакции.
 
Пак аз виновен. @ReminD , виж, да, казах, ама се надявах това да свърши работа също. Все пак нали социалките убивали форумите, и това дойде като бонус. Имаш имотки. С тях не можеш ли да изразиш настроение, ако трябва да сложим още? :)
 

Горе