Здравейте

SSH_ON

New Member
В свободното си време се занимавам с изкарване на парички от Интернет.
Главно AdSense, WidgetBucks, Feedburner, платени ревюта, продажба на линкове.

От скоро чета този форум и се надявам той да продължава да се развива и все повече да нараства броя на активните потребители.

В момента съм на вълнa affiliate marketing. Никога не съм продавал нищо, нито съм правил leads и се надявам четейки и с ваша помощ да навляза бързо в материята.

Искам да започна "като децата" с безплатен хостинг и subdomain: blogspot или wordpress. Не че ми е за парите, просто не ми се занимава със закупуване на домейни и разправиите след това. Ако видя, че не е за мен affiliate маркетинга - изнасям се за секунди и без разходи. Ако пък имам някакъв успех, ще се радвам да се преместя на собствен domain и хостинг.

Мислех веднага да се регистрирам в 2-3 програми и да започна опити, но се сетих, че мога да направя добро дело и да се регистрирам под някой.

Търся някой, който може да ми помогне с конкретни съвети и насоки, под когото да се регистрирам. Така ще си бъдем взаимно полезни.

MoreNiche
ShareASale
GenBucks
Commission Junction
каквото и да е...

Ако може да ми помогнете, а аз да заработя процент за вас, драснете по едно ЛС.
 
тук повечето са на генбъкс, може да се регнеш през банера над мойто мнение ;)
Аз лично немога да ти помогна защото от вчера съм и аз в играта с ГБ ;)
 
баце здравей и приятно прекарване тук . ще видиш че ще научиш много стига да имаш желание. почвай с генбъкс , но преди това прочети колкото можеш повече. а за регистрацията използвай банерчето под първото мнение защото така помагаш на хората които са създали този сайт и на които дължим много 8)
 
Еми има всичко което можеш да се сетиш като теми за дадените програми, само ако имаш по специфични въпроси - може да попиташ. Но реши на кой пазар ти се продава и с каква промиция ще го удариш пазара - другото е работа и учене в движение. :) Успехи... :wink:
 

Горе