Знак от съдбата разби'ш ли. Вие знаци получавате ли, суеверни ли сте?

От: Знак от съдбата разби'ш ли. Вие знаци получавате ли, суеверни ли сте?

Има съдба, има карма и всеки човек, който е с по-отворено съзнание може да ги предусеща нещата. :) Не знам дали сте чували за въпроснотно нещо "трепетник", но му хвърлете едно око - като най-обикновен пример го казвам.

Най-интересния пример, който мога да ви дам е от преди 12-13 години, майка ми тъкмо беше бременна със сестра ми и ходихме до Ямбол с татко за една хладилна витрина да търсим някакъв майстор. И обикаляйки пред блока му изведнъж дойде една баба и ни заговори - при, което мен ме погледна и ми каза "Моето момче - ти футболист няма да станеш, съдбата ти има друго на ум за тебе", и вика на баща ми: "Жена ти е бременна, като се приберете веднага стегнете багажите, защото бебето ще дойде много по-рано, но всичко ще е наред" ... И баща ми се хваща за главата направо и започват да си говорят някакви неща, които вече не си спомням, но жената вика "В Америка ще има голям терористичен акт, сами ще си ударят кулите"

В последствие аз тренирах повече от 10 години футбол и нищо не се получи, майка ми получи кръвоизлив в началото на осмия месец и роди сестра ми преждевременно, като сега и двете са живи и здрави, а Американците.... там видяхте какво си направиха :)

. . .

Господ под вида на Христос, Буда, Аллах и т.н. - НЯМА, т.е. има някакъв висш разум/енергия и всички всъщност говорят за него. Цялата Вселена е един голям разум. И извънземни има, всичко има :)

Потърси за Mitar Tarabich...
 
От: Знак от съдбата разби'ш ли. Вие знаци получавате ли, суеверни ли сте?

Е да де ама Аполо не е совалка и е изтрелян в събота ...

Не, не това, друго имам предвид. Че американците нарочно са търсили символиката на числото 13 със совалката, за да докажат, че няма никакви суеверия и символика.
 
От: Знак от съдбата разби'ш ли. Вие знаци получавате ли, суеверни ли сте?

Аз от първото мнение не разбрах много ясно, какъв точно е бил знакът на съдбата? Че бившето гадже си мисли още за теб като минаваш покрай родния град или, че е "намек" да й се обадиш?

Суеверия не знам доколко имам и дали успявам да видя или разчета някакви знаци, но се забавлявам понякога като чета слогани по билбордове и си ги свързвам с мои си неща, като отговори на въпроси или колебания някакви.
Причинно-следствените зависимости са ми интересни от друга гледна точка, но е малко дълга тема.

Определено да пиша и участвам в този форум, си е Знак. Дали за добро или лошо, ще видим :wink:
То всъщност това е фатката. Да имаш "речник" или някаква интуитивна способност, да разчиташ знаци, а не просто да ги виждаш... Виж, виж, птиче ти се из-ака на рамото! Това е на щастие! 8)
 
От: Знак от съдбата разби'ш ли. Вие знаци получавате ли, суеверни ли сте?

Често си разчитаме знаците както ни изнася :) Ако целта ни се опъва дълго време, това знак ли е, че трябва да се откажем, ако беше "нашето нещо", дали нямаше да ни се получи от раз? От друга страна, когато достатъчно силно и търпеливо искаме нещо, накрая и съдбата ни отстъпва...
 

Горе