ИЗМАМА с трафик !!!

xgamer

New Member
Рейтинг - 100%
2   0   0
Пиша Ви относно проблем с човек който предлагаше платен трафик.
Офертата беше 10 000 уникални за 20$ и трафика ще се генерира за 2-3 дена+ пенел от който ще може да се следят нещата

Всичко беше много хубаво но...
Ето какво стана:
Говорих с въпросният човек, разбрахме се платих му / изчезна нанякъде на няколко часа без обяснение... / но както и да е активира ми трафика
В началото всичко беше добре но след първите 2 дена му писах с проблем
- имам само по 1000-1300 на ден
- от AdSense ни ми отчита че се показват бенери в сайта т.е. при показването се отчитат импресите на страница, при мен си бяха само то другите потребители
- системата ми показва че потребителите посещават само индекса без да разглеждат нищо

Не ми беше даден достъп до панела им да си следя трафика, но ми бяха дадени още 5000 уникални - това добре

Минаха няколко дни с празни въпроси - питам какво става той не ми казва нищо...

От последните няколко дни съм спрян - без да ми е казано , не ми отговаря на съобщенията и нямам никаква информация

на кратко обобщавам :
- нямам трафик
- нямам приходи от трафика им
- набутах се с 20 $ - ще го преживея
- много скъсани нерви

Сайта па въпросния човек е : cinema14

Мисля че съм в правото си да се оплаквам !
извинявам се че темата е тук, но я смятам за най-подходяща тук
Не искам и други да пострадат
 
От: ИЗМАМА с трафик !!!

Трябва да се внимава! Когато не сме сигурни в човека отсреща,е добре да платим по банков път за да имаме някакъв документ(разписка) , да имаме повече информация и да може да си потърсим правата,кадето трябва.
 
От: ИЗМАМА с трафик !!!

От подобен "евтин трафик" файда няма. Няма значение колко е коректен този, който продава трафика. Нормално е посетителите да посещават само главната страница, защото те не се интересуват от това, което се рекламира. Истинският, конвертиращ трафик, струва много пари. В много случаи повече, отколкото ще бъдат приходите (т.е. често се случва да се купува на загуба). Пример за конвертиращ (и скъп трафик) е AdWords. Много често този трафик води до загуби, вместо до печалби, защото е много скъп (приходите от трафика не могат да покрият цената му).

Истинският трафик според мен се получава при добро SEO.
 
От: ИЗМАМА с трафик !!!

Подобни услуги за "евтин трафик" обикновено докарват истински посетители, но посетителите нямат интерес. Също така е възможно този трафик да се генерира чрез скрит <iframe>.
 
От: ИЗМАМА с трафик !!!

zgamer аз какво казах точно в парите е върпоса.Ти ако от 5000 уникални изкарваш пари продажби реклама и т.н ще ги продадеш ли за 20 долара.Таргетиран трафик без пари кой ще ти даде.В trafficswarm имам незнам колко хиляди импресии през мои реферали от години стоят.Все едно да ти взема 20долара и да ти ги пусна кликащите зомбита най много да ти затворят адсенса :) а и ботове има и прочие.
 
От: ИЗМАМА с трафик !!!

То по центата си личи какво е качеството. Аз лично навремето си имах разработена система за симулиране на импресии и кликове. Разработих я, тъй като от една exchange мрежа ме мамеха и аз реших да изравня положението. Какво учудване беше, когато разбрах, че цялата мрежа ползва подобни скриптове. Системата е проста. Просто в iframe се отваря дадения сайт. Така "посетителя" уж ти е посетил сайта, макар изобщо да си няма представа за това.
Спомням си, че навремето се пазарих за реклама за клик + изискване за минимум 5 импресии на различни страници от сайта след клика, но отсреща нямаше одобрение за модела на плащане. Убедил съм се, че голяма част от големите сайтове ползват различни автоклик системи, но това естествено е трудно доказуемо и тъй като искарват немалко пари на рекламните посредници, те са готови да си затворят очите за измамите им. Няма да споменавам имена на големи български и международни сайтове, които са заподозрени от мен, тъй като има опасност от правно нападение за клевета, а тези определено имат пари и знаят как да си ги бранят.
 
От: ИЗМАМА с трафик !!!

Аз тамън бях тръгнал да го търся този да закупя трафик... Мерси за инфото!
 
От: ИЗМАМА с трафик !!!

това със трафика за по4ти без пари е доста скапана работа ако наистина обаче сте решили че ще ви свърши работа то поискаите предварително някакви посещения за ревю, сега дали ще ви даде този който продава 20000 или 21000 принципно при тези ниски цени за него трябва да се все едно, та в този ред на мисли преди време и аз бях ползвал подобен трафик, а също така и няколко пъти бях в ситуацията на измамен, не че 5 или 10 долара са болка за умиране но все пак...
Та ако някой се интересува в ДП-то има един пи4, от тези който продават трафик, не е баннат все още, ника му е nagender, и бях ползвал от него 1000 уникални за тест, получих си ги без пари, но после се оказа че е абсолутно безмислено цялото това начинание, та ако някой се интересува свържете се с него и искаите превю, ако ви устойва си купете трафик, ако не здраве да е :)
 
От: ИЗМАМА с трафик !!!

Що все още се лъжете и си давате парите за такива шитави услуги не мога да проумея? Някой спомена по-горе "качественият трафик се получава с добро СЕО". Ми не, не е така. Качественият контент води до качествен трафик. СЕО-то е само за допълнение, след като първото условие вече е налично.

Каква е файдата да излизате на първа страница и да имате 5ПР ако всеки 2 от 3 посетителя отвори страницата, цъкне на два линк и ви тегли една заради изгубените 8 секунди от живота му?

Има си книжки за четене по темата. Писанията на разни "СЕО разбирачи" не са препоръчителни източници на информация - те са готови да "оптимизират" до припадък и на баба Гина от Горно Нанадолнище блога стига да има кой да им плаща.
 
От: ИЗМАМА с трафик !!!

@Noke и всичко който смятат че няма евтина реклама
Бях попаднал преди 4 месеца на ефективна реклама за 5$ за 3333 клика на мой банер
Беше реална и ефективна - приходите също бяха реални, но беше тогава на промоция
Човек може да се заблуди понякога и да направи грешка както аз направих !

ЦЕЛТА НА ТЕМАТА Е ДА СЕ ПРЕДПАЗЯТ ДРУГИ ПОТЕНЦИАЛНИ ЖЕРТВИ !!!
 

Горе