Аз не съм правил сделка с него.... и не съм от Сандански.Човека беше с друг ник в този форум след блокирането той вече беше с друга самоличност.
До Админите имах предвид след блокирването на първия профил трябва да го блокират по ИП адрес!
Аз мисля, че го хулите само, защото е турчин... :lol:
Виж се даже си признаваш че си ме излъгал
Ами щом не си правил сделка с мен
как можеш да твърдиш че съм измамник
Сделката искаше да я направи моя приятел а не аз! И аз бях потърпевш нали ти ми открадна една страничка от 10 000 хил.
Ужас! Подкрепвам колегата нямам нищо против турците но ти си вече падаш в долния лист за най-долния от такъв произход!
И аз какво да очаквам от такъв човек от теб. На предишния колега щом си върнал парите съмнявам се да си му ги върнал толкова лесно.
И да те помоля да си дадеш 3-те имена телефона ти го имам може само да ми кажеш адреса Ще действам няма да говоря празни приказки.
Това за мен ли се отнасяше или за zerocool ?Просто няма смисъл да пишеш! Пишеш колкото да събираш мнения Пуснах темата за да видят точно кой се крие зад това лице! И за нататъка да внимават с теб!
покажи доказателства
с тази снимка дето си я качил не е никакво доказателство
и аз мога да сложа една снимка на банната страница и да твърдя че еди кой си е виновен
незнам как се позволяват подобни тъпотии във форума
а ти гледай по-внимателно
турчин съм си
какво те бърка
Това за мен ли се отнасяше или за zerocool ?
защо да ти дам адрес
след като не съм имал вземане даване с теб
А как може хората да ми дават отрицателен итрейдър
заради тема която даже не е доказана за измама
сега ми свети червено вече
и според вас редно ли е това колеги
моля за съдействие от админите на форума
писна ми вече