Идва нова ера в eCommerce платформите! shoptico.com - нова, супер бърза eCommerce платформа

Абе и аз съм готов да се обзаложа, че с тоя стак сами ще си пишат в маркетплейса.
Ама кивито е показал, че не е кретен така, че не нека не бъдем песимисти.
A че почва да дразни тоя новия няма спор, особено с това Здравей, *болд наме*.

Чакай да пуснат демото и ще ги изхейтим ;D
 
Ще има ли опция, когато искаш нещо да се променя по дизайна или функциите съответно срещу заплащане да се прави?

Лично аз съм си купувал онлайн магазин от @testkiwi и мога да твърдя че е направен професионално, няма нещо което да не могат да направят, всичко се изпълнява във срокове.

Това за бързината разбира се не е от супер голямо значение, но съм сигурен че платформата ще има толкова много функции на някои хора полезни, на други не, но ще има всичко нужно и то направено качествено - няма как да има аналог във БГ за момента.

Също няма защо да се хейтва, момчетата си знаят - ако всичко е направено както трябва им остава добър маркетинг на услугата и да започват да валят парите. :)
 
Последно редактирано:
Хора хора кво сте тръгнали да спорите, Те са си добре, намерили едър спонсор ще го .............. няколко години и да не стане голям праз, ще си стиснат ръцете и ще кажат ами не стана. А вие спорите дали щяло да е бързо, бавно, хубаво и не знам си кво.
Пак ако стане добро дошло цяло село айран ще пие от езерото някой ден :D
 
Ще има ли опция, когато искаш нещо да се променя по дизайна или функциите съответно срещу заплащане да се прави?
Здрасти, proweb,
всеки дизайн, ако избереш от готовите (които до края на годината ще са 100+ със сигурност) ще може да се променя от всеки през дизайн едитора, като разбира се, може да има опция някой от нашия екип да направи специфичен дизайн за даден магазин срещу заплащане - мислим и в тази насока, относно дизайна, мисля, че има резон да има и подобна услуга.

Те са си добре, намерили едър спонсор ще го .............. няколко години и да не стане голям праз, ще си стиснат ръцете и ще кажат ами не стана.
Няма как да го ... защото отношенията са ни много по-близки от инвеститор - някакви поредни стартъпаджии. Много е лесно да се намерят пари по принцип, ама ключовото тук дори не са парите ;)

Поздрави
 
Супер бързина, радвам се много.
Какво ще направите с външните ресурси за реклама като google,google tag, facebook pixels, adwise, pazaruvaj интеграции и profitshare, rtb?
Поздрави.
 
Киви, евала. За сега го вадите голем, но мек.
Аз ако бях продавач, поне за сега не видях нещо, което да ме накара да сменя платформата. Изначално СААС е супер дърво - пари на вятъра. При твой личен магазин плащаш (може би) повече, но и учиш нещо ново, т.е. нещо ти остава.
Това на Н18 е предимство - но само за малко. Скоро топ 5 платформи в БГ (>99% от магазините) ще имат модули за Н18, а и не видях как точно при вас това е решено.
Изобщо става малко като тайландска ку.рва - хубава е, но не знаеш къв к.ур ще извади...
 
Киви, евала. За сега го вадите голем, но мек.

:D:D

Пазара в бг е само за тест, не ни влиза в бизнес стратегията толкова много, 100 да са е предостатъчно, като само от клиенти имам половината дето вече чакат. Най-голямата бг платформа точно знам колко има, като ако разчитам на това число не бих се занимавал даже.. Пазарът извън бг е интересен и голям, той е приоритет. Нали не мислиш, че мисля за 100-200 магазина, та аз само от оня праистоически групон скрипт преди 5 г. продадох 500+ в цял свят без пукнат лев, реклама, екип и контакти за това тук ще се съглася с някои от вас, които казаха, че не е нужно продукта да ти е супер топ за да продаваш - така е, но този път правим нещата както трябва да се направят и както ни е кеф :D

Имайте търпение, ще имате възможност да хвалите или хейтите. И в двата случая ще е супер за нас :)
 
Последно редактирано:
:D:D

Пазара в бг е само за тест, не ни влиза в бизнес стратегията толкова много, 100 да са е предостатъчно, като само от клиенти имам половината дето вече чакат. Най-голямата бг платформа точно знам колко има, като ако разчитам на това число не бих се занимавал даже.. Пазарът извън бг е интересен и голям, той е приоритет. Нали не мислиш, че мисля за 100-200 магазина, та аз само от оня праистоически групон скрипт преди 5 г. продадох 500+ в цял свят без пукнат лев, реклама, екип и контакти :D

Имайте търпение, ще имате възможност да хвалите или хейтите. И в двата случая ще е супер за нас :)

Нема хейт. Само казвам.
 
Нема хейт. Само казвам.

Надявам се не съм засегнал някой с нещо, нямам нищо против никой, та аз в този форум буквално израснах и се научих на всичко, обичам Ва 'сички :D:D
 
Не се подавай, правиш нещата перфектно, малко са хората, които могат да видят нещата от всички страни. Едните програмисти, другите други, малцина виждат цялата картинка. И да засегнеш някой тука, кво ти пука, тука е така, хейт на всяка цена, но градивен :) Нещо друго ли си очаквал?

Надявам се не съм засегнал някой с нещо, нямам нищо против никой, та аз в този форум буквално израснах и се научих на всичко, обичам Ва 'сички :D:D
 
Надявам се не съм засегнал някой с нещо, нямам нищо против никой, та аз в този форум буквално израснах и се научих на всичко, обичам Ва 'сички :D:D
Малък си още :) казва се:
'бичам ва 'сичкитье.
с мазан прованс мекащ акцент.
 
Нещо повече за цената на година?

А и надявам се, че визуалният едитор, ще е лесен за употреба както е този на WIX.
На мен не ми трябва платформа, за която да не мога сам с няколко кликвания да си избера тема и след това да си наместя снимки, текстове, различни бутони, шрифтове...
 
Дано не съм прав, но цените ще са дълбоко пазена тайна до след последно.
К'во да прайш - БГ тертип на правене на бизнес.
 
Нещо повече за цената на година?

А и надявам се, че визуалният едитор, ще е лесен за употреба както е този на WIX.
На мен не ми трябва платформа, за която да не мога сам с няколко кликвания да си избера тема и след това да си наместя снимки, текстове, различни бутони, шрифтове...

Здрасти,
да, разбира се, има едитор, но не като на wix - за мен той е много объркан и лагва супер много, ще е по-прост за работа

За цените, разбира, се че ще са тайна, но ако гледам месец по месец (което е най-често плащаното, никой не предплаща 1 година) цената на най-сносната бг платформа (според мен, разбира се) е 99.99 за среден план, то нашата ще е доста по-ниска.
Проблемът с ценообразуването е, че за западните пазари около 100$ на месец е съвсем ок, но никой в бг няма да плаща толкова, примерно шопифай е 79$ средния план

Поздави.
 
Аз плащам на Ecwid за 1 година, тъй като така ни дадоха 15 процента дискаунт и от 19 долара на месец става 15.83 долара за до 2500 продукта. По принцип те предлагат стартова страница, но много базова, тоест може да се мине и само с тези пари.
Но отделно плащам на Wix, като там взех пакет с лого генератор и домейн пак за година. Пак плащам горе-долу толкова и пак е платена за година. И там имам включително и Wix Stores, но му липсват доста от възможностите на Ecwid. На черния петък и двете платформи пускат намаление за годишен план.
Мисля че и двете платформи
 
На мен много ми допада идеята , харесва ми tech стака (въпреки , че съм php dev) , слабото място както винаги е базата , надявам се че не разчитате само на 1 машина.
Ще се радвам ако успеете да се наложите. Готин кик старт ще е според мен ако успеете по някакъв начин да направите някаква съвместимост между приложенията на shopify и вашите. *особенно важни са маркетинг инструментите с 0 усилия може да се пусне реклама във фейса и във гугъл.

Поздрави и успех
 
@Vladimir Angelov чудесно, изброи няколко покемона :D, но не каза какво точно е искал да каже автора, че правите неща които другите не могат.

@testkiwi пуснете едни демо магазин за да се види там скороста, а не на някаква демо страничка ;). Може ли да има дигитални продукти? Може ли да се продава абонаменти чрез вашата платформа?
 
Здравейте, още чакам отговор какво ще правите към външните ресурси :) защото примерно те качват към 1.5 секунди ако един онлайм магазин ползва сериозна стратегия за реклама и ремаркетинг.
Другото което се чудя как се фиксирате клиента да не качи 8 слайдера на началната страница и да забави сайта.

Сега за "Стака" за разработка, изключително добър но и изключително лош-избор, не че има значение това не е десктоп приложение освен че ще спестите от машини ако знаете какво правите и ще направите добри планове, сигурно заради това сте го избрали и още ред причини, обаче как ще се преценява кой код колко е добър и как ще защитите кодвете и провокирането и ограбването на даден онлайн магазин в маркетплейса защото най-вероятно ще се инсталират от панела на системата или се бъркам, сигурно в началото ще можете но какво е вашето решение, аз много бих искал да започна да пиша добави за вашата система и да ги качвам към маркетплейса ви или само вие ще си ги пишете и външни разработчици няма да има?

Не разбрах точно, бих искал и отговор за външните ресурс, благодаря :)
 
Визуалният едитор нали ще може да променя както десктоп изгледа, така и мобилния изглед?

А да, нали ще може да се върже с Google Analytics и Facebook Pixel?
 

Горе