Идеи за рекламна табела на търговски обект

Force

Active Member
Здравейте Колеги.

В случая става въпрос за търговски обект - магазин, намиращ се в сграда, която е паметник на културата. Единственото задължително изискване е рекламата да бъде в старинен стил и да се вписва добре с фасадата на сградата. За формата взехме решение, в момента обмисляме цвета на рекламната табела и цвета на надписа на марката. Засега единствената идея е да е кафяво + златисто, която изглежда старинна, но не е толкова изпъкваща и няма да се забелязва от минувачите.

Снимки на обекта:





Ще съм Ви благодарен, ако споделите Вашите идеи.

Поздрави!
 
От: Идеи за рекламна табела на търговски обект

А за какво изобщо ти е голяма табела?! След като минават на метър покрай магазина, заложи на по добра витрина. Голяма табела ти трябва ако има нужда да ги привличаш от далече или ако ще налагаш бранд.
 
От: Идеи за рекламна табела на търговски обект

Витрината вече е поръчана. Въпроса е, че доста конкретно в тази уличка трафика е доста активен и се случва купувачи да се връщат обратно пеш, заради рекламата и видените продукти. А дали няма да е по-добре да правя двойна реклама - на физическия и онлайн магазин? Тоест вместо MARKA accessories, на рекламната табела да пише MARKA.com accessories?
 
От: Идеи за рекламна табела на търговски обект

Имах предвид как ще аранжираш витрината, не разбрах какво сте поръчали. Заради рекламата едва ли ще се върне някой, по скоро заради това което са видяли на витрината.
 
От: Идеи за рекламна табела на търговски обект

Стъклена витрина от вътрешната страна на стъклото с 6 рафта, 160см. височина, с вградени лед профили за осветяване + 3 спот светлини на тавана, насочени към нея.
 
От: Идеи за рекламна табела на търговски обект

Ебати съседите си имате:)

А иначе - поиграйте си с някакъв старинен шрифт - да не е като на снимката. Шрифтове такива бол....
 
От: Идеи за рекламна табела на търговски обект

Във Велико Търново. Шрифта ще се доизпипа, рекламната агенция ми дава безплатно векторно лого по поръчка, ако поръчам рекламната табела от тях. Май най-добре ще бъде да направим цвета на панела максимално близко до цвета на дограмата, а надписите да са златисти, с по-елегантен и старинен шрифт. Понеже интериора главно е съчетание от пясъчен цвят по стените и кафяв цвят по дървените витрини:

 
От: Идеи за рекламна табела на търговски обект

Според мен пусни един конкурс за табелата. Мисля ще има доста добри предложения...

П.С. Да се обоснова: Никои от Про-тата в форума, няма да тръгне да се занимава да ти "направи табелата" просто така, защото най-малкото това отнема време. Отделно даже и да ти я направи набързо - ще е набързо направена табела... Дори и тогава ако не ти качи изображение, няма как да ти обясни с текст това така, онова иначе...
Ако сложи някаква (малка)снимчица, ще трябва рекламната да работят по нея и да го прерисуват. Ако пък ти прати готов проект във векторен формат, ще се прецака тотално :)

Така, че ако слушаш мен, пусни конкурс за лого + табела + изработка на цената която ти дават от рекламната агенция. Които не може да предложи изработка, му предлагаш по-ниска цена, като реално като имаш готовия файл навсякъде ще ти направят самата табела...

Успех!
 
Последно редактирано:
От: Идеи за рекламна табела на търговски обект

С оглед на тесния и набръчкан тротоар заложи на табелата, която съм прикачил по-долу. Още повече, че основно от този тротоар идва трафика от хора и реално 95% от клиентите ще ви идват от там. Отсреща почти не се използва, а и табелата, която е избрана е необосновано голяма. Ходя през ден по това минно поле.

Виж файлът 11764
 
От: Идеи за рекламна табела на търговски обект

Сподед мен изобщо ама изобщо не слагай такава табела а шрифта колкото и да е "Завъртян" няма да е винтидж. Самата сграда има страхотни сводести прозорци и ако ги затапиш с реклама ще сбъркаш. Сложи на всяка колона по една изпъкнала табела с гравирани надписи или прорязана реклама за да има 3д ефект и изпъкналост. Така че тази табела те съветвам да не е слагаш и ако може изкарай една малка ретро пирамидка на улицата и това е.

Поздрави
Светльо
 
От: Идеи за рекламна табела на търговски обект

Точно това имах предвид с поста си по нагоре! Поздравления колега!
 

Горе