Идея за сайт + домейн регистрация

anyoo0

New Member
Здравейте! Аз съм нов във форума и имам няколко въпроси понеже не съм се занимавал с афилиейт. Идеята ми е да създам сайт със статий за здраве лекараства витамини и т.н. Ще пополяризирам сайта и ще има препратки към разлчни сайтове предлагащи медикаменти понеже видях, че голяма част от сайтовете за афилиейт се занимават с точни този бизнес може би защото голяма част от американците пръскат луди пари за лекарства. Та първият ми въпрос е дали вие като хора с по-голям опит от моя мислите, че идеята е добра и дали би могло да се изкарват доходи от това. И вторият ми въпрос е чрез коя фирма, ако разбира се идеята ми е добра, да регистирам моя домейн.
 
anyoo0, здравей и добре си ни дошъл. Приятен престой ти пожелавам да имаш тук с нас. А именно тук ще намериш инфо от сорта на: как да изкараш пари онлайн, онлайн бизнес, Афилиейт Програми - Affiliate Programs, оптимизация за търсачки - SEO - Search Engine Optimization, PPC - Pay Per Click, Интернет реклама, интернет популяризиране, блог директории, Webmaster tools и още много такива готини нещица за правене на пари онлайн.

А сега по темата - значи идеята ти е много добре и си мисля, че точно с инфо сайт ще се получи много добре - не само че ще образоваш посетителите, но ще им предоставяш и продуктите от които имат нужда. Можеш да разгледаш: Проверени Афилиейт Програми - Trusted Affiliate Programs и да харесаш някои от програмите там.

Сайта ти ще е добър и от към това че всяка страница ще носи специализиранна тематика - и продукт, който е лек за даденият процес. Вече ти ще си определиш по какви секции ще си разделиш сайта, или дали ще е на проблеми, продукти....и т.н. Всичко това е добре, но те чака много работа. Но хубавото е че тя ще ти върне инвестираното време в добри резултати.
 

Горе