Идиотите от rodenkrai.bg!

От: Идиотите от rodenkrai.bg!

Аз също отговарям на спамърите като ме повторят и потретят, въпреки че съм се отписала...без никога преди това да съм се записвала да ги следя:)))
Обикновено като им напиша да се запознаят с темата за непоисканите търговски съобщения и глобите, които се налагат..млъкват.
Но, съвсем сериозно се канех да подбарам някой най-досаден и да го "тупна" на КЗП...И ще го направя, защото имам 4 пощи и ми писна нон стоп да трия глупости.
 
За момента, аз рипортвам спам, като се надявам да си влезнат натурално в някоя друга листа, дето да няма излизане. И домейна и IP-то и всичко. :) Нямам времето да пиша на всеки. Айде сега опитните тук да дадат в един пост (аз ще го отделя ако трябва във важна тема) как стъпка по стъпка се репортва онлайн даден спамър, който си го предупредил, а той продължава. Ще ми е интересно, и не само на мен. Ако може със скриншотове, ще е супер. Темата да носи заглавие: "Как да репорнем спам в КЗП" или нещо такова. Нещо като мини менюал. :) Авторът на тази тема как се чувства с нещо подобно като задача....така и така е набрал скорост. Честно, аз не знам, а ми се иска да нагъзя някой нахалник. :)

Където си пазарувал, къде не....в един момент едни хорица започват да търгуват с твоя мейл, без да имат позволение.
 
От: Идиотите от rodenkrai.bg!

Blinky, по различен начин е уреден въпросът, в зависимост от това, дали се отнася до физическо или юридическо лице.
Ще ти драсна ЛС да видиш нещо, ако ти е интересно:)

Драсни тука, шото и мени мие интиресно
 
Re: От: Идиотите от rodenkrai.bg!

Blinky, по различен начин е уреден въпросът, в зависимост от това, дали се отнася до физическо или юридическо лице.
Ще ти драсна ЛС да видиш нещо, ако ти е интересно:)

Давай смело тук. Да, така е + има го и момента дали ти продават нещо или не...водят го с комерсиална или не комерсиална цел е съобщението. Аз за това казвам, че една такава тема ще хвърли светлина и ще даде малко повече права на потребителя. Казвам го съвсем отговорно, защото на никой не му се чисти спам. А аз имах един личен (основен) мейл, който само комуникация водя с него, за някакви курсове съм се записвал и вече е продаден. И това е само един от 5те ми. ;)
 
От: Идиотите от rodenkrai.bg!

http://marietagencheva.eu/blog/?p=198

Ок, тук:)
Blinky, не е зле идеята да има такава тема. Има какво да се коментира, определено.
Аз освен, че ги "заплашвам" спамърите, понякога им връщам и заядливи мейли. Не на всички разбира се, но като ме нацели някой в такова настроение...
Мен сега телефонно са ме подгонили. Ама едни груби, недодялани селяндури. Чак ми държат сметка, защо не искам да разговарям с тях.
 
Хахаха, такива ги реша и им затварям. Нямам енергия за подобни. Бил съм от другата страна на жицата и знам....за това, не му губя време, за да си изпълни таргета от 100 обаждания и няколко лиида на ден примерно. :) Правя му услуга един вид. :)

Колкото до спама....нямам времето и нервите да заплашвам и да се саморазправям. Всичко е до един делийт бутон. Не се кефя и на репорти, но от време на време го правяи това. А за КЗП, това ще е ново. Ако има и методика, която да носи успехи, ще е супер.
 
От: Идиотите от rodenkrai.bg!

Е,не, дразня се.... Звъни ми някой и ми държи сметка, дали искам или не искам да говоря с него????
Крещи ми еуфорично в ухото, докато върша други задачи. Не ми е приятно и не...не искам да му правя услуга. Само се чудя с подобно поведение каква успеваемост имат..?!!
 
Нямат. От опит знам, че след като не могат да обърнат някой и го виждат, че няма да стане, а преди това са им отказали още 10ма, това се получава. Често се наблюдава. Не е нещо ново. Може да си от първите - които с ведър тон ти пожелавам приятен ден, но може да си от последните отказали му....и като влезе в един такъв цикъл, става зле. Много хора поддава на емоцията и правят глупости. Имах един колега, той го избиваше да се базика с тях. След 20тия отказ, което е много зле начало на деня, почваше да се базика със всеки следващ....така направи 4-5 позвънявания и после пак мине....да се отърси от негативното, защото това много пречи да продаваш, и си продължаваше нормално. :)

Няма какво да се ядосвате. Просто това са едни хора, които и те работят нещо там някъде и правят грешки. ;)
 
От: Идиотите от rodenkrai.bg!

Гледам, че темата по изключение не е обърната на спам и добива интересна посока. Тъй като сега имам работа, после ще се поразровя и ще пиша :)
 
От: Идиотите от rodenkrai.bg!

Отговора на писмото от първия пост наистина е малоумен - спор няма. Ама понякога се държите като госпожички. Щяли да репортват... о боже колко мъка има на този свят. Вместо да се занимавате с глупости и да вредите на другите, вземете направете нещо полезно.

Много детски разсъждения. Репортваме 10-20-100 човека и преборваме спама в интернет. И даже ако може да правим мръсно на българските търговци, щото са си наши.
А и са ни обезпокоили като са ни пратили имейл. :confused:


А щях да забравя - туй хич не е предприемаческо да пречиш на другите... мили дами или бг мами. Де да знам от няколко месеца ме преследва чувството, че съм объркал форума или е подменен с вечно мрънкащи и оплакващи се вредители.
Че срещу банерната реклама ли не се борихме, сега и спама борим... мъката е огромна.
 
Да, за това казах, че не се занимавам. Инвестирам времето си в друго. Просто няма смисъл. Като дадеш "Спам" се надявам някой от тия функционалности да сработят, ако не здраве да е. Няма смисъл да се занимаваме, освен ако наистина прекалят и ти генерират работа с чистене нон стоп. Иначе @cross, ако имаш време, направи една такава тема, няма да ти се разсърдим. :) Нали прочете каква е нужна. Ние няма да се занимаваме кой знае колко, но много ще искат (обикновени потребители, на които им е писнало). Те време поне имат за разправии. :)
 
От: Идиотите от rodenkrai.bg!

Blinky пощата ми пред нас също е пълна с всякакви брошури, но никога не съм ходил да се оплаквам, ами ги хвърлям в контейнера без да се замислям и без да създавам на някой главоболия. Имам си толкова много работа. А и хората се рекламират, гледат да изкарат някой лев. Имам сигурно над 10 пощи онлайн и постоянно получавам спамове. Настройвам си пощите или за няколко секунди изтривам спама. Чак такава драма не е, колкото се опитват да го представят някои.

Във форум за хора с интерес към печалбите онлайн не е нормално да се организират "гонения" и да се анатемосват хора изкарващи си парите с имейл маркетинг. Аз лично се занимавам дълги години с търговия офлайн и от време навреме (даже рядко) правим имейл кампании, които вдигат посещаемостта на сайтовете ни и разбира се и продажбите. И за мен е супер неразбираемо като вземат да ми подскачат тука за спамове и да ми се правят на големи рицари на доброто хора дето хал хабер си нямат от търговия, представяне на продукти и изграждане на имидж на фирма.

Според логиката на някои потребители, трябва цялата реклама да спре за да им е комфортно на тях в интернет. Така излиза от няколко теми, които чета напоследък. Някак безумно звучи това да се коментира във форум за предприемачи... уж.

Рядко се включвам в последно време по темите, ама не е хубаво форума да застава и да настройва срещу хора, които печелят по този начин.
 
От: Идиотите от rodenkrai.bg!

sunstorm - правиш ли разлика от това, да използваш мейлите на твоите клиенти или да купуваш мейл списъци? При първия случай си е нормално да се използват, а при втория случай си е злоупотреба и на такива хора трябва да им се набива канчето.
 
@sunstorm, бате неприятно си е да ти продават мейла на трети лица. Каквото и да си говорим друг е прескочил едни граници все пак. :) Иначе за мейл маркетинг съм съм супер ЗА, но девствен мейл, с който си комуникирам с хора и да съм поръчал 1 път с него и вече да ми се изредят и други, малко ми идва в повече. :) Нямам против, записвам се за мейл листи, но с определени мейли. Така се прави бизнес. ;)
 
От: Идиотите от rodenkrai.bg!

Ами пиши на Суперхостинг, като не забравяш да приложиш и твоето писмо до тях и техния отговор и предполагам резултата няма да закъснее. Пък тоя Расате го знаем всичките какво идиотче си е... .

Расате преди ставаше за нещо ама сега вече :mad:
 
От: Re: От: Идиотите от rodenkrai.bg!

Нещо съм изпуснал. Кой е той, от форума ли е или? :)

Не е от форума, някакъв смешен националист, който си търси боя и се чудя как някой не го е ошамарил вече.
 
Re: От: Re: От: Идиотите от rodenkrai.bg!

Не е от форума, някакъв смешен националист, който си търси боя и се чудя как някой не го е ошамарил вече.

ОО, явно е известен. Не съм го мяркал в мрежата. Явно не сме имали и допирни точки. Дано успее, но малко грубичко връща отговори. :)
 

Горе