Отказва да гласувам анонимно докато не сложиш Жан в списъка.
Отказва да гласувам анонимно докато не сложиш Жан в списъка.
По-анонимно от това, здраве му кажи. Твоят глас ще си остане единствен за тази политическа формация.Отказва да гласувам анонимно докато не сложиш Жан в списъка.
Пусни я да се вижда от нерегнати, оная се виждаше. Също резултатите да се виждат без да си гласувал. Трее да има яд и злоба на макс
Резко изчезнаха като по команда бе, не е нормално.Затишие пред буря, само гледай
Аз още не съм гласувал в анкетата. Чакам последните соц. проучвания, точно преди изборите и тогава ще решавам. За сега съм пак за Божков, ако преценя, че няма шанс, отивам при Славчо. Добър-лош, чалга не чалга, това което се случва в момента е от него. На мен ми е като сбъднат сън, не съм вярвал, че ще видя нещо подобно в България То май и самите червенотиквеничковчета почнаха да осъзнават колко са били слепи до сегаЛюбопитно ми е, някой друг (освен мен) промени ли си решението за коя партия да гласува от миналия път до сега? Тоест, по същия начин ли ще гласувате и през юли?
Добре, кандидатирай се ти тогава. Имаш моя вот, щом не си боклук.
Има ли вариант да гласуваме да остнае както е сега?Да видим какви са нагласите при предприемачите за предстоящите избори. Анкетата е анонимна, така че всеки може да гласува по съвест, без да се притеснява, че някой ще го нападне заради позицията му. Подреждам ги по класирането на партиите на последните избори.