Не знам какво ми стана на тея години от пълен комерсиалист да отида в тоя тая посока....
Ехеее, тоя па!

Ти ако беше чак толко "пълен комерсиалист", нямаше дори да го помислиш тва.
Тия години - 42-3 ли бяха? Аре стига, хората и на по повече се променят при определени обстоятелства. Макар, че пак казвам, че ако беше пълен комерсиалист - нямаше да захванеш тая работа. Та "промяна на посоката" не е точно казано, според мен. Вижда ми се, че тоя център е външна реализация в тон с вътрешната ти посока, просто ся е дошло времето. Ти, нали доста от тия работи, които си ги говорил тук, са били в смисъл да се посочат лошите неща и да се върви към подобрение. Може да не си бил прав за някои от нещата, но тва е била идеята (аз поне тва виждам, макар че имам някои съвсем други идеи за по-доброто). Така че центърът се явява като продължение, в някакъв смисъл. (Ква реклама само издиплих

)
Ти от скромност малко го казваш, де, ясно

Да не каже някой "еее, тоя биаро от бизнесмен - филантроп станА"
Инак, добре изглеждат нещата (от малкото, което виждам и знам), дано потръгнат още. Идеята е в ход, добротворска е - готино. Супер звучи за децата-сирачета. Ще чакаме и още неща за показване
Още по-инак, питах щото имах идея за пиеса, но сега, като открехваш за подробности, мисля, че "революционно-иновационното ми творчество" не би се вписало в характера на предприятието ти.
(Въртъ си ги локумите и тва си

)