Избор на Лаптоп

Днеска ще ходя да тествам барбарона и ако ми хареса ще поръчам от пловдивската фирма , вече ми пратиха каталогче с цветове :)
ПС:какво се случва с лаптопа , избра ли си човека или ????
 
Искам да научиш закона на натиска
Такъв закон няма
Нека си вземе некоя Андроид пръчка - та да миряса темата
Автора попита за лаптоп - не е споменавал нищо за телефон.

Моля те изключи малко айТелевизора си, защото сериалите са ти дошли в повече.

По тази тема нямаш елементарни базови познания - още в началото ти казах, че явно не ти е силата. Пет страници тъпотии, за да купим барбарон ...
 
^
JollyShowyAegeancat-size_restricted.gif
 
Здравейте,
от къде е най-изгодно да се вземе Лаптоп, и да предлагат добро сервизно обслужване.

Нещо емага не ме влече.

също така като марка коя е за предпочитане, Lenovo, Dell или HP
Малоумното питане доведе и малоумниците, всичко е в реда на нещата.
 
Нямаш елементарни познания, а си тръгнал да учиш другите. Между софтуера и хардуера има разлика. Греенето не е от операционната система, а от скапани компютри и неграмотни хора, които са ги инсталирали и конфигурирали. Моя с линукс винаги работи между 25-35 градуса, не знам откъде го измисли това, че линукса грее - то е малоумно само да си го помисли човек.

Не уча никой... обичам да живея лесно. Много е лесно... мислиш единствено как да си щастлив със семейството си. Не мислиш за нищо друго.... или имаш хора навсякъде или имаш техника БЕТОН.

Дайте един Айфон на 65 годишна жена - и я наблюдавайте. Майка ми тотално се е променила......... все едно е на 20 години.

Утре съм и отново на гости. Ще и покажа Айпад Про в действие......... но няма да и го подарявам. Не е готова........... но търси в Гугъл като луда и чете и се образова.

Предполагам, че и с Андроид пръчка може да го направи и с Линукс - но не са Френдли за мозъка на 65 годишна жена. Не са........... едно време ползваше Таблет на Андроид за 1000 лв и постоянно ми звънеше с въпроси кое как се прави.

Сега за Айфона нищо не ми звъни. Обаче от упоритост - успя да го блокира от 10 неуспешни опити да си вкара паролата и трябваше сестра ми от Париж да го разблокирва с разговор със съпорта на Ябълката и и направиха друг Акаунт.

Та така............

Та така и с Лаптопите - като и дадеш Линукс - не може да го счупи.......... но и не може сама да се оправи ако нещо изисква намеса............. но като и дадеш Ябълка - топ - аптоп............ всичко само се сработва БРО.............

Юзър - Пас - Кабел - Кънект - Разпознаване - направено е за олигофрени............... за най-тъпите и готини хора. За 80 годишни дядовци - може да ги видиш в Тубата как си сърчват и си правят живота нормален.
 
Юзър - Пас - Кабел - Кънект - Разпознаване - направено е за олигофрени
Именно поради тази причина не го искам. Аз и като гледам повечето тук сме от хората, които обичат да си персонализират нещата. Винаги като взема ново устройство му проучвам всички настройки - на мен това ми доставя удоволствие. Не се смятам за олигофрен и не искам всичко да ми е наготово, а аз да си го направя както реша. Между другото майка ми е на тези години и си работи с андроид без проблем, така че явно при вас е наследствена черта това неразбиране на технологиите.
 
Както казах - зооманиакът е достатъчно отражение на "живеещите лесно". Идва му нещо ново до главата, не знае как да се справи с него и става за смях - колко е напред технологично. :eek:
Пример за това са няколко пъти споменатата опция "Редактиране", която той НЕ знае как да използва. Ама и 'умната' ябълка не му казва... Сега какво трябва да си закупи, че да разбере предназначението ѝ?
 
Друго си е да не мислиш и всичко да ти е лесно. Докато мислиш само за семейството ти хората от apple се грижат за теб и ти казват какво да правиш и кое да използваш, а ти само ги слушаш и ги боготвориш. На това му се вика райски живот.
 
Да де има , ама просто аз нз дали има мак , който да има такава конфигурация дето да се справи с най-тежките игри. Да се бори примерно с ALienware лаптоп.
То въпроса е по скоро тези игри дали избщо ги има за МАК :)))
 
Както казах - зооманиакът е достатъчно отражение на "живеещите лесно". Идва му нещо ново до главата, не знае как да се справи с него и става за смях - колко е напред технологично. :eek:
Пример за това са няколко пъти споменатата опция "Редактиране", която той НЕ знае как да използва. Ама и 'умната' ябълка не му казва... Сега какво трябва да си закупи, че да разбере предназначението ѝ?
Акъл не се купува
 
Акъл не се купува
Купува се но обикновено излиза скъпо.
Повечето имат глава над раменете (естествено не липсват и такива имащи рамене под главата...) - мислете и харчете, а не обратното.
Но все пак за да върви производството, трябва да има консумация.
 

Горе