Изкарвате ли 1700 лв. на месец от онлайн бизнес?

Изкарвате ли се 1700 лв. чрез сайтове?

  • Да

    Votes: 17 24.6%
  • Не

    Votes: 52 75.4%

  • Общо гласове
    69
Статус
Not open for further replies.
От: Изкарвате ли 1700 лв. на месец от онлайн бизнес?

Всеки си защитава бизнеса и това е в правото му
Да си го защитава колкото си ще, но да не го пробутва на хората, които наистина биха могли да прокарат собствени идеи. Кво си мислите, че и преди интернет не е имало лузъри, които киснаха по улиците с табели тип "направи 1000 долара за половин час с рисуване на квадратчета, гаранция!!!" И си имаше балъци, които наистина си рисуваха, набутваха по игрите с писмата и всички дребни позволени и не толкова позволени mlm-трикове. Та "великият херба-бизнес" беше отминал още преди повечето тук да са били само замисъл на родителите си. Не оспорвам правото на който и да е да напълни едно шишенце с чешмяна вода и да я продава под търговско наименование тип ватероциклин примерно, щом има кой да му го купува и няма да му навреди, но оспорвам правото му да я смесва с вредни и недостатъчно проучени съставки и след това да я продава чрез деца, ползвайки недостатъчния им житейски опит и склонността да се хващат на общи лафове.
 
От: Изкарвате ли 1700 лв. на месец от онлайн бизнес?

Ей от нищо нещо направихте. ...
 
От: Изкарвате ли 1700 лв. на месец от онлайн бизнес?

добре тея адсенс феновете защо не си промоутвате вашия бизнес като някой нов потребител влезе? ооо да защото от това няма изгода... както и да, ясно е че да се храните сте много добри, а като някой ви попита нещо по сложно млъквате... ок карай... вече не виждам смисъл да ви чета глупостите...
 
От: От: Изкарвате ли 1700 лв. на месец от онлайн бизнес?

С екип или без резултатите от анкетата не ми се струват обнадеждаващи . Вижда се , че по малко от 25 процента имат шанс да печелят онлайн и то ако са упорити.
кажи ми ниша, в която повече от 25% имат шанс да печелят :)
 
Последните 2 страници нищо кретивно не написахте бацета и каки нямате ли си работата по сайтовете трябва да се прави кеш локвам темата ще я отключа като с еуспокоите смо жорката културно :)


на мен ми кажете бизнес ниша където няма риск от загуба и аз веднага ще се захвана с нея
 
Статус
Not open for further replies.

Горе