Търся: Изработка, миграция, обновяване и поддръжка на сайтове с Joomla!

Добре обяснена ли е услугата?

  • Да

    Votes: 0 0.0%
  • Не, ще споделя с какво да я подобриш

    Votes: 0 0.0%
  • Нямам мнение. Не знам защо влязох в тази тема

    Votes: 0 0.0%

  • Общо гласове
    0

darkenergy_

Active Member
Рейтинг - 100%
116   0   0
izrabotka-na-sait-s-joomla-cms-ot-webselo-com-940x540.jpg


Уважаеми колеги, изработката на професионален уебсайт с Joomla изисква задълбочено познававане на тази система за управление на съдържание. Струва ми се, че с такова познание разполага човек, създавал платежни модули за Joomla и интегриране на Джумла магазини с ПОС терминалите на български банки, също и писал шаблони от нулата или модифицирал такива, плъгини, компоненти и какво ли още не.

Също така, лично преведох Joomla 1.6 & 1.7 на български език, и локализирах софтуерните продукти на acyba, stackideas, kunena, k2 и други компоненти, като и до все още съм акредитиран за официален софтуерен преводач от първите две фирми.

Предлагам на вашето внимание професионално изработване на Joomla уебсайтове, онлайн магазини, представителни фирмени сайтове, каталози и други.

Ще представям занапред само портфолиото си от тази година -> tehnopol.bg & outletsportzona.com - това свършихме през януари.

Също така, след изработката, съдействаме на клиентите си с професионална техническа поддръжка, обновявания, миграции, ъпдейти, разработки на нови функционалности, и други.

И не на последно място - в екипът към webselo работят двама маркетингови специалисти, които с радост ще ви помогнат за по-доброто ви позициониране онлайн, като аз самият в последните години съм се фокусирал основно върху дигиталния маркетинг и приложната психология. Ще разберете повече за това в материали, които предстоят, с които ще обогатя познанията ви по редица теми.

И така, оставам на разположение за вашите въпроси и поръчки. Благодаря за вниманието.
Кирил Йовев
webselo & Sharp Digital LTD
[email protected] | 0898623062
 

Горе