Изработка на портфолио (съвети)

LovechGuy

Active Member
Здравейте,
Работя по новото ми портфолио на УП. Опитвам се да бъде нещо интересно като дизайн и семпло като функции (лесно за използване и ориентиране).
Разгледах различни теми и плъгини, също така се свързах и с хора, които имат възможност да изработят цялото портфолио.
Та се чудя как да процедирам. Дайте по някое мнение (къде има интересни теми; да си купя ли тема или да платя на момчетата да ми го направят - искат 50$ за всичко, което ми се вижда приемливо, но не знам дали да им се доверя)
Поздрави :)
 
От: Изработка на портфолио (съвети)

Здравей Ловеч! :)

Аз бих заложил на http://elegantthemes.com . Срещу $39 Получаваш достъп до 80 теми за 1 година... неограничено използване.
Сред темите им има и такава за портфолио.
Това което хората ще ти направят за $50 сигурно е само дизайн, докато eleganthemes си е направо цял wireframe със доста допълнения в контрол панела на WP.
Аз напоследък масово ги ползвам за клиентски и приятелски сайтове и съм много доволен.
 
От: Изработка на портфолио (съвети)

Благодаря за сайта, не го знаех :)
Интересувам се има ли някакви ограничения в тази 1 година ? Защото забелязах, че при themeforest има regular/extended licence , което нищо не ми говори :\
Иначе за 50-те долара става дума за цял работещ сайт.
 
От: Изработка на портфолио (съвети)

Ако си дизайнер и главно с това се занимаваш ти препоръчвам да си направиш собствен уникален дизайн, който евентуално да бъде кодиран след това.

Ако решиш нещо такова - може да се свържеш и с мен, но за $50 сигурно няма да мога да предложа услугите си, освен ако не е прекалено лесен дизайна

Иначе е пълно с хубави теми за портолиота, аз лично ползвам такива на няколко сайта
 

Горе