Изработка на сайт 360лв.

От: Изработка на сайт 360лв.

Малко съм встрани от темата, но не мога да пропусна да отговоря от името на авторите на негативни мнения.
Живота не е само цветя, рози и любов. Всеки шут в гъза е крачка напред. Истината боли, но това не означава че лъжата лекува. Критиките на хората в този форум са безценни и безплатни. Вместо някои хора да са благодарни, че ги получават и да си вземат бележка, те се държат като ощипани госпожици. В реалният свят няма милост и ще бъдете схрускани за далеч по-дребни грешки. Когато става въпрос за бизнес и пари няма място за недомлъвки, лъжи и непочтеност.

Никога няма да имаш втори шанс да направиш първо впечатление!
А за каква истина става въпрос в тази тема ?
Човека си предлага офертата и се почват изказванията, а не въпроси
по темата му.
Какви цветя и рози и какви шутове в... и какви пет лева ?
И каква грешка е направил човека, че му даваш примери от реалния свят пък ти.
Който има въпроси по темите да си ги задава, но не така жлъчно,
както се прави напоследък в почти всички теми.
Само ядове бере всеки, който посмее да си пусне тема във форума.
Затова и темите ги няма никакви или ако има такива са от тъпи по-тъпи и пълни с разправии.
И за какъв шанс говориш не разбрах, като възможност за такъв не се дава на никого с това постоянно скачане.
Хах, критиките били безценни и безплатни - критикувайте, но по нормален начин, а не се нахвърляйте.
Какво друго да кажа, загубих ума и дума вече.
btw Не бях останал с впечатление, че си автор на негативни изказвания и не разбрах защо се самоопредели като такъв.
 
Последно редактирано:
От: От: Изработка на сайт 360лв.

То плюнките са нормални когато в офертата има неясни (т.е. прецакващи) елементи. Не може да се казва "изработка на сайт", а всъщност да се предлага добре нагласена Джумла. Това е все едно да се опитваш да рекламираш селска тоалетна за продан обявена просто като къща. Бъдете по-коректни в офертите си.
Той предлага услуга, а не продукт. Плащаш за сайт, правят ти сайт, получаваш сайт.
Кое й е некоректното на офертата? Джумла или не – сайт е.
 
От: Изработка на сайт 360лв.

На мен офертата не ми харесва (било то заради системата,която предлагат), но не искам да се заяждам с човека. Аз ще ви взема 2000 евро за да ви направя една джумла. И да може на някого да е странно, но всеки предлагащ инсталиране и напасване на един CMS, предлага една услуга и ако вие може да си инсталирате и напаснете има много хора, които не могат. Аз си ценя времето, защото 20 лв на час е минимума за мен, но има много сред вас, които могат да отделят 2 дни и да спестят 20 лв.Не защото аз съм бизнесмен или т.н. просто някой тук са ученици или просто в момента е таквава ситуацията. За някой хора е по-добре да платят 300-400 лв и да получат всичко наготово, отколкото да се задълбават в учене на едно или друго.
Човека предлага и ако не искате да го ползвате му оставяте темата да отиде в небитието, а той да се сеща защо никой не го търси. Вдигайки темата му му правите услугата повече хора да видят каква е услугата му или какво предлага.
Поздрави и нека не се плюем всички сме в един форум и сме приятели.
Правете пари, а не война :)
 
От: Изработка на сайт 360лв.

Напълно в реда на нещата е да се предлагат такива услуги. Няма нищо лошо да се предлага изграждане на сайт базиран на Wordpress, Joomla или някакъв друг безплатен CMS. Лошото е когато това не е упоменато или по-лошо, се представя като бонус. Това вече е си е чиста измама. Специално тази тема е по-ръба, защото все пак в посочения сайт пише, че сайтовете са базирани на Джумла. В самата тема, обаче, това беше написано едва на втора страница. И тук идва това, което съм писал по-горе "Когато става въпрос за бизнес и пари няма място за недомлъвки, лъжи и непочтеност.".
По-тежък е случая в темата на Адидас, където май предлага сайтове на Wordpress, но твърдо отказва да го признае и се прави, че не вижда въпросите ми.
И не е вярно, че всяка тема се оспамва. Хората не са прости и заяжданията не са любимия им спорт. Просто няма как като видиш нещо черно да го наречеш бяло или да се направиш, че не го виждаш.
 
От: Изработка на сайт 360лв.

:)
Здравейте,
Значи и чистача взима пари за да ви измие тоалетната въпреки че и вие можете!
Сайта въпреки че е на CMS joomla, пак отнема време да се направи, така че ако някой смята че за това не трябва да се взимат пари да ми казва. Ще го имам напредвид да ми работи за без пари :).
Отностно ъпллоуда в google, става въпрос за sitemap и това трябше да го кажа така за да е ясно на човек, който не знае какво е sitemap.

Смятам че има и градивна критика сред всичките плюнки, така че благодара. А иначе не съм целял да намеря клиенти в този форум все пак хората тука могат да си измият тоалетните :).
Благодаря за коментарите по темата!

п.п. много по правилно е да се прави сайт с cms от колкото да се прави от нищото или да се ползват модули, които сте си разработили сами. Всепак joomla e отворена и позволява много неща.
 

Горе