доживях да видя програмист на уеб да търси някой да му изработи уебсайт..... тц тц тц Сигурен ли си, че някой не ти е хакнал профила и да пише от него в момента?Здравейте,
търси се оферта за изработка на фирмен уеб сайт.
Ще трябва да се мигрира част от информацията от в момента съществуващия такъв.
Търси се завършен продукт.
Пращайте портофолио и данни за контакт на лично или в темата.
Благодаря за вниманието.
Такова е положението, сайта не е за мен.доживях да видя програмист на уеб да търси някой да му изработи уебсайт..... тц тц тц Сигурен ли си, че някой не ти е хакнал профила и да пише от него в момента?![]()
те консултантите взимат повече от разработчицитеТакова е положението, сайта не е за мен.
Аз съм само консултант.
Изпрати портфолио на лично.Ако може повече инфо на лс, кой е съществуващия сайт има ли домейн, хостинг и др.
Мога да ти дам какво не се търси на база пратените проекти на лс:И аз търся хора за някакви неща, от които разбирам, и е най-често защото не стига времето за всичко.
Можеш ли да ни дадеш някакви примери какво се търси като краен резултат.Мерси.

Това по принцип не трябва ли задължително да се избягва при направата на сайт. Все пак това е лицето на бизнеса. Това даже не трябва да се споменава.Мога да ти дам какво не се търси на база пратените проекти на лс:
sample page не е изтрит
тонове демо контент
не преведени стрингове
шрифтове не поддържащи кирилица
работния сайт да се индексира от гугъл
сайтове зареждащи по няколко секунди
ей такива "дребни" неща - несъразмерни, различен стил...
Виж файлът 33614
Каква е тематиката, дай да видя имам ли подходяща тема и ще го направя.Мога да ти дам какво не се търси на база пратените проекти на лс:
sample page не е изтрит
тонове демо контент
не преведени стрингове
шрифтове не поддържащи кирилица
работния сайт да се индексира от гугъл
сайтове зареждащи по няколко секунди
ей такива "дребни" неща - несъразмерни, различен стил...
Виж файлът 33614
А текстовете кой ще коригира, снимките кой ще подбере и обработи и тнКаква е тематиката, дай да видя имам ли подходяща тема и ще го направя.
Трябва но единици го правят.Това по принцип не трябва ли задължително да се избягва при направата на сайт. Все пак това е лицето на бизнеса. Това даже не трябва да се споменава.
Ок. Дано намериш някой. Успехи. Мисля, че има тук такива, които си изпипват нещата.![]()
Да, на всеки трябва да му е в главата този чеклист.Трябва но единици го правят.
Колегата който завършваше сайтовете на предишната работа имаше чеклист за да не отиват такива неща при клиента.