Имали шанс този форум..

като за начало, махай това за новите както и голямата реклама "СУПЕР ОФЕРТА"
Махай и този чат, имашш форум за какво ти е чат?
Махай и сайдбара от дясно.. като трябва да махнеш и това header image..

За начало да си остане нещо семпло изчистено.. трябва да събираш мнения ама всичко е пресилено.. А за начало не ти трябва СЕО най добре инвестирай в 10 човека да ти пишат качествени статии като ТЕМИ и някои коментари.. така ще привличаш хора..

ЗА сео може да си помислиш когато вече започват да влизат 1000+ хора и се изградят някои ключови думи с много търсения. от само себе си ще се насочат..
 
Трудна работа, иначе форумчето не е лошо. Но с конкуренция като Калдата... Първо трябва да го напълниш с контент. Тогава трафика от търсачките ще се увеличи. Лошото е, че трудно ще си избиеш инвестицияъа :(
 
Да определено калдата са за момента са номер 1 във тази свера, но все пак трябва да им правим конкуренция за да не стават монополисти :D та до колкото разбрах от вас колеги.. трябва да инвестирам някой да драска мнения и теми във форума и тогава да му права CEO ? иначе за инвистициите да...
 
Шанс, шанс няма е искал да каже. Отговор на въпроса в заглавието на темата.

Ахаа.. ясно, но въпроса е защо няма шанс.. ? примерно: Няма шанс защото има много такива (подобни) форум, също има и социални страници със подобна тематика.. и прочие... :) Но както се казва трябва да има и такива отговори. :)
 
Закво спамиш по фейсбук с тоя форум?
Понапълни го първо поне,,,
 
Никой не е получил репутация тази седмица.
Много позитивно начало вижда всеки влязъл. :D
От 2007 г си член тук, а питаш за
?!?!?!?!?

#заеби #закривай

Питаш за идея. Давам ти 2в1 - продай домейна и си потърси друго поприще.
 
Искам мнения.. за този форум къде спамя и какво правя си преценявам аз..
Като си преценяваш ти, защо ни занимаваш? Преценявай си и прави каквото искаш, а преди да пускаш форуми не е лошо да се научиш да пишеш, защото си неграмотен.
 
Като си преценяваш ти, защо ни занимаваш? Преценявай си и прави каквото искаш, а преди да пускаш форуми не е лошо да се научиш да пишеш, защото си неграмотен.

КОЛЕГА моля предържай се към темата!!! ако те дразня или имаш да ми казваш нещо пиши ми на ЛС !!!!!!

Що се однася до темата и не искаш да-те, да-ви заминавам. просто не пишете!!!
 

Горе