Имам много добра идея!!!

Koceto95

New Member
Имам страхотни идеи за печалба!!!Идеите са ми две ,не искам да ги споделям във форума защото някои може да ги копира .Всеки който се интересува да ми пише на лично или по Skype: koceto710
 
От: Имам много добра идея!!!

аз имам един въпрос - понеже си нов новеничък у форума какво ще те накара да споделиш тези "страхотни идеи за печалба" с първия срещнат в скайпа? всъщност защо въобще ще споделяш тези "страхотни идеи за печалба" вместо да си кликаш на рекла... пардон, да си ги реализираш сам?

ЕДИТ: тука гледам си мнооо попилър pari-ot-internet-bg.com/forum-f28/topic-t4007.htm за скромните десет еврака отваряш очите на людете за милиони убу, че се завъртя и насам, че тук сме изпосталели като църковни мишки
 
Последно редактирано:
От: Имам много добра идея!!!

Така, свързах се пича от чисто любопитство. Идеята си е блекхет, като се използва временно "хот" тренд.
Не съм сигурен дали ще бачка, но единственото, което иска е домейн :) Късмет
 
От: Имам много добра идея!!!

Предишната ми идея сработи ,но на последния мач се улях и му върнах парите.Моляте като не си наясно ,не пиши.
 
От: Имам много добра идея!!!

В едно просто изречение да допуснеш 6 грешки е меко казано смешно. Вместо да мислиш далавери си вземи читанката по български език и попрочети малко.
 
От: Имам много добра идея!!!

ХоХоХоХоХоХО Black hat + trends = ОК!
Успех с реализацията ;д

Пич, трендса беше вървежен едно време преди около 2-3 , че и повече години, това че си чел някакви книги " HOW TO MAKE 200$ DAY With Google trends" не значи ,че е актуално, плюс това идеята ти никак не е уникална, че да я криеш.
Веднага се сещам за един пич от BHW, който беше пуснал тема, че прави по 15к на месец от адсенс и много точно описваше самата методика и действията, които са довели до такава значителна сума. Общо взето процеса му е доста тежък, поне от това което прочетох и включва големи познания в WEB и SEO.

Впрочем сега се сетих, че с линк ферми и аутоблогове пак може да се изкарват някакви пари от адсенс, но пък това пак изисква голямо следене на трендовете + много линкове.
 
Последно редактирано:
От: Имам много добра идея!!!

То хубаво, но единствените ми известни, които не само четат black hat литература, но и пробват разни неща са bullblogger, harro и в известна степен и аз, ако някой мисли да му помага с блек хата, успех =) . А пък black hat + BG трафик = epic fail.
Поне да си обмисли идеята и да пробва с англоезичен трафик, не ми се мисли как ще монетизирате с нашия трафик.
 
От: Имам много добра идея!!!

Е то как да правиш нещо блек с тоя трафик като то просто го няма :Д

П.С. А защо тук никой не публикува блек хет методи ?
 
От: Имам много добра идея!!!

Viko ти извиси офертата в очите ми - очаквах реферал към букс сайтове. БХ методи колкото искаш, цената от 10 евро за нещо тествано и работещо е меко казано смешна, НО това, че един метод работи за един, не значи, че ще проработи и за мен.

Колкото до бг трафика по-точно от казаното от AlanFort няма - за чий хикс ми е да се мъча да монетаризим кампаниен бг трафик при това от тийнове. Усилията вложени в привличането на бг трафик няма да са по-малки от усилията вложени за привличане на англ трафик. Единственото удобство е работата на български. Приходите са в десетки (да не казвам стотици) пъти по-малко, възможностите за автоматизация почти нулеви, източниците на приход хилядократно по-малко. Каква е целта? Да докажем, че може да съществува блекхат и в тия географски ширини?

Koceto95, нищо лично - за всеки влак си има пътници, успех с продажбата на идеите

Към потенциалните клиенти - нямам идея за какви идеи иде реч, така че дали ще зачетете мнението ми си е ваша работа
 
Re: От: Имам много добра идея!!!

П.С. А защо тук никой не публикува блек хет методи ?

Защото админите ще ги трият, аз пробвах 1 път (също и за downloads на ебоокс, софтс...)
за бг(BH да е позволено) единствено знам за http://marketerbg.com/ на 1 приятел
 

Горе