Имам няколко големи проблема

Levane

New Member
Здравейте от мен не видях друг раздел където пиша и за това пиша тук надявам се да е точното място ако не ще ме извинявате... моя проблем е следния искам хубав темплейт който да отива на сайта ми той е за коли и понеже имам доста заявки да разменим банери нямам място а имам само 1 банер ротатор където е горе ( не ми дава поствам линкове надявамсе да стеме разбрали ) горе можете го видите се въртят няколко банери искам и отдоло да го има същия ротатор.. но незная как става този номер да кажа с джоомла сам 1.0.х
и като сложа друг темплейт този ротатор горе изчезва ако някой знае как да го върна при друг шаблон и да сложа същия и доло ще съм ви пределно благодарен!
 
Нищо сложи го, ние ще го направиме жив. Иначе трябва да се види за какво става дума. а и добре дошъл във форума ни и да ти пожелая приятен престой тук с нас. ) а за банера, можеш да си сложиш други по сайта, на места където позволява кода на тамплейта. :)
 
Мерси за пожеланията значи сайта!преди това така за кода проблема че съм начинаещ в тази област ;) и затова трябва ако може по подробно :)
ето така нека пробваме сайта all4cars host-bg info нали с точки и хттп:// преди това :)
 
Да оправя темплейта и да имам място доло за банери големи и го слагам на супер хостинг измислил съм го ама ако можете ми помогнете как да сложа такъв банер доло пак ротатор ... да се въртят в на един приятел сайта са 3 един под друк заградени говоря за сайта на краш .бг ... искам и аз както се вика.. и някой хубав темплейт :) ще можеш ли да ми помогнеш ?
 
Еми ако той се включи в темата и помогне ще е супер. Аз нямам много идея за какво става дума с тези джомуа, правил съм такъв сайт, но си мисля че не съм най-подходящ за съвети в тази насока. най много може да му погледнеш сорса и да видиш различното. :)
 
Той е с платен хост и нее на джоомла просто има хубав сорт на банер ротатор и той незнае питах го и той ме насочи към този форум да питам ...
Трябва ми някъв джоомла темплейт ... и това за банерите... има също още един проблем при нов темплейт от както сложих един файл дето да ме препраща дирекно на страницата а не да се пипе /пхп-файлс почна да реже долната час абе общо казано доста бъгове почна да ми създава.. :roll:
 
Gotovski каза:
платен хост пак си на субдомайн как става тва ?
Не ме разбра той каза да се присайдини моя приятел да да помогне аз му казвам че той е на платен хост и не ползва джоомла :) а аз ако мога да оправя не равностите в сайта с темплейт и с баннери ще мина и аз на платен хост ;)
 

Горе